Μεθαύριο Τετάρτη, πριν την συνεδρίαση ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα η AEGEAN.
Τρίμηνο “όλα τα λεφτά” για την εισηγμένη το διάστημα Ιουλίου- Αυγούστου, θα αναδείξει τα συν και μείον της εταιρείας σε μία δύσκολη περίοδο.
  •     Από τα ισχυρά και αξιόπιστα ονόματα του κλάδου στην Ευρώπη η AEGEAN πετυχαίνει- μέχρι στιγμής- να ανταπεξέλθει των χαμηλών πτήσεων στο πρώτο-δεύτερο τρίμηνο με μία θεαματική ανάκαμψη τους “ζεστούς” τουριστικά μήνες Ιούλιο-Αύγουστο, ικανοποιητική πορεία το δίμηνο Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου με την διοίκηση Βασιλάκη να ακολουθεί μία συντηρητική συνάμα ευέλικτη πολιτική.
     Το σημαντικό όφελος από την αμυντική τακτική του Ευτύχη Βασιλάκη ήταν η διατήρηση του “μαξιλαριού” των 120+60 εκατ. (συνδυαστικά από την συνδρομή του Δημοσίου και την καθολική συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των ισχυρών μετόχων Παναγιώτη και Θανάση Λασκαρίδη, Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, Αναστάση Δαυϊδ, Χρήστου Ιωάννου).
     Οπως και στην διατήρηση της “φήμης & πελατείας” (του επιχειρηματικού goodwill) σε υψηλά επίπεδα, με την εταιρεία να κατακτά-για ακόμη μία χρονιά- σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία επιβατών (SkyTrax World Airline Awards).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here