Η τεχνητή νοημοσύνη βλέπει το Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Η εταιρεία ADAPTIT επικεντρώνεται σε τομείς αιχμής, όπως είναι η κυβερνοασφάλεια, οι λύσεις επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality – AR) η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) και η ανάπτυξη του Data Center της

  • Η ADAPTIT είναι μια εταιρία ψηφιακών τεχνολογιών με δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κύκλο εργασιών στα 35 εκατ €, αυξημένος +17% σε σχέση με το 2022, ενώ η συνολική αύξηση κύκλου εργασιών την τελευταία πενταετία ανέρχεται σε 350%.
Αθανάσιος Τζαφέρης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ADAPTIT,

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) θα διαμορφωθούν σε 4,5 εκατ., έναντι 3 εκατ. ευρώ. Όπως σημείωσε  σε ενημέρωση του Τύπου, ο Αθανάσιος Τζαφέρης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ADAPTIT, το 2024 τα έσοδα του ομίλου θα ξεπεράσουν τα 40 εκατ., τα EBITDA θα διαμορφωθούν σε 5,5 εκατ. ευρώ και οι επενδύσεις σε 2 εκατ. ευρώ.

Αθανάσιος Τζαφέρης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ADAPTIT,

Η μεγαλύτερη επένδυση θα αφορά την επέκταση του Data Center της εταιρίας με την κατασκευή νέου κτιρίου σε όμορο με τις σημερινές εγκαταστάσεις της οικόπεδο που έχει αγοραστεί έναντι τιμήματος 800.000 ευρώ. Επενδύσεις σχεδιάζονται επίσης για την ενίσχυση των συνεργασιών της και την περαιτέρω επέκταση δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό. Συνεργάζεται με γνωστούς οίκους, όπως είναι η TeamViewer, η Netscout – Arbor, η ΙΒΜ, η Opengear, η Nozomi Networks, η ADVA και η Spirent.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ