Στη σειρά προβλημάτων που έχουν προκύψει στις παραδόσεις των πακέτων, έρχεται να προστεθούν και τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο και τις μεταφορές.

Η ACS, ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις καθώς αναπροσαρμόζει το επιχειρησιακό της πλάνο ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας, θέτοντας ως προτεραιότητα την προστασία της υγείας των ανθρώπων της και την εξυπηρέτηση των απολύτως αναγκαίων παραδόσεων με απόλυτη ασφάλεια.

Η ανακοίνωση

«Λόγω των συνεχιζόμενων έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν Πανελλαδικά, ενδέχεται να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στις παραλαβές και παραδόσεις των αποστολών.

Ιδιαίτερα στους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και στο νησί της Άνδρου, τα καταστήματα του δικτύου της εταιρίας ενδέχεται να παραμείνουν κλειστά, λόγω αδυναμίας πρόσβασης

Παράλληλα λόγω απαγορευτικού απόπλου θα παρατηρηθούν καθυστερήσεις από και προς την νησιωτική Ελλάδα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε ενημερωθείτε από το κατάστημα ACS της περιοχής σας, για την δυνατότητα παραλαβών/παραδόσεων.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, την εμπιστοσύνη και την υπομονή σας, ενώ δεσμευόμαστε να σας κρατούμε ενήμερους για τυχόν νεότερες εξελίξεις.»

EΛΤΑ

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσαν και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία:

Τα ΕΛΤΑ σημειώνουν ότι τα προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο, οι απαγορεύσεις απόπλου από τα λιμάνια και οι ακυρώσεις πτήσεων, δυσχεραίνουν περαιτέρω το ταχυδρομικό έργο.

Παράλληλα, τονίζεται ότι εκ μέρους των ΕΛΤΑ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης.

Επίσης, εκφράζουν τη λύπη τους για την αναστάτωση λόγω των ανωτέρω συνθηκών και σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνουν ότι θα κρατούν το κοινό ενήμερο για οποιαδήποτε αλλαγή ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here