Περισσότερα από 700 δέματα με ιατροφαρμακευτικά υλικά και αναλώσιμα καθώς και με είδη πρώτης ανάγκης, συνολικού βάρους 10 τόνων, συγκεντρώθηκαν στο Πανελλαδικό Δίκτυο Καταστημάτων της ACS από την 5η Μαρτίου 2022 έως την 30η Μαρτίου 2022.

Τα υλικά αυτά παραδόθηκαν στην οργάνωση “Γιατροί του Κόσμου”, προκειμένου να αποσταλούν στην Ουκρανία, για τη στήριξη του ουκρανικού λαού, όπως ανακοίνωσε η ACS.

Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά το κοινό για την ανταπόκρισή του και παρακαλεί να σταματήσει η παράδοση ιατροφαρμακευτικών υλικών και ειδών πρώτης ανάγκης στα καταστήματα του Δικτύου της, λόγω πληρότητας των δρομολογίων προς την Ουκρανία, όπως την ενημέρωσε σχετικά η οργάνωση “Γιατροί του Κόσμου”.

Παράλληλα, η ACS θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους της στα καταστήματα, αλλά και στη Διοίκηση, για τη σημαντική συνεισφορά τους στην απρόσκοπτη συγκέντρωση των ειδών και στη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της εταιρείας, σε όλη τη διάρκεια της ενέργειας.

Η ACS θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια και το οποίο επικεντρώνεται σε 4 κοινωνικούς πυλώνες: την ανταπόκριση σε έκτακτη ανάγκη/φυσική καταστροφή και δράσεις πανελλαδικής εμβέλειας, την προστασία της φύσης, την ενίσχυση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here