Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα πολυκαταστήματα notos φέρνουν την υπηρεσία «capsule wardrobe»!

Ο όρος «capsule wardrobe» γεννήθηκε την δεκαετία 1970, από την Susie Faux, ιδιοκτήτρια μιας προχωρημένης μπουτίκ του Λονδίνου και λίγα χρόνια η Αμερικανίδα σχεδιάστρια  Donna Karan, παρουσίασε στο κοινό της μια tailor made collection βασισμένη στην ιδέα αυτή, αποτελούμενη από 7 εναλλάξιμα κομμάτια ρούχων. Τα πολυκαταστήματα notos αναγνωρίζοντας την ανάγκη κάθε σύγχρονης γυναίκας για ντύσιμο με στυλ χωρίς συμβιβασμούς, μεταμόρφωσαν την ιδέα της «capsule wardrobe» σε υπηρεσία προσφέροντας μια εντελώς ξεχωριστή εμπειρία shopping, συνδυάζοντας τη μεγάλη ποικιλία των brands που διατίθενται στα πολυκαταστήματα notos.

Η «capsule wardrobe» είναι μια συλλογή από 7 ενδύματα, που έχουν επιλεχθεί με βασικό παράγοντα να συνδυάζονται αρμονικά τόσο μεταξύ τους, όσο και με εποχιακά κομμάτια. Στόχος είναι η δημιουργία μιας fashion «βάσης» όπου με μικρές προσθήκες παράγονται ακόμα περισσότεροι συνδυασμοί.

Στο λανσάρισμα κάθε νέας κολεξιόν -Μάρτιο, Μάιο/Ιούνιο και Οκτώβρη – οι loyal πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να κλείσουν δωρεάν το ραντεβού τους σε ένα από τα πολυκαταστήματα notos Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης. Κάθε φορά μια καλεσμένη στυλίστρια θα υποδέχεται τις πελάτισσες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μαζί με  την ομάδα του notos θα παρουσιάζουν 5 ολοκληρωμένες προτάσεις ένδυσης, αποτελούμενες από 7 κομμάτια, συνδυασμένες με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ώστε να  μπορούν να φορεθούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Η ξεχωριστή αυτή εμπειρία θα ολοκληρώνεται με δωρεάν «μακιγιάζ» και «αρωματισμό» από ένα επώνυμο brand καλλυντικών της μεγάλης ποικιλίας που είναι διαθέσιμα στα πολυκαταστήματα notos και τη συνοδεία από υπέροχα ροφήματα και απολαυστικά γλυκά για μια πραγματικά holistic fashion exclusive εμπειρία. Επιπλέον, η ομάδα του notos θα δημιουργήσει μια «tailor made» συλλογή, η οποία θα χτιστεί πάνω σε κομμάτια που εκφράζουν το προσωπικό στυλ του πελάτη.

Η υπηρεσία έτρεξε πιλοτικά για δύο εβδομάδες στο πολυκατάστημα notos του Πειραιά και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η  Γλαύκη – Fashion Conscious Observer και οικοδέσποινα του πιλοτικού capsule wardrobe: «Η υπηρεσία των  πολυκαταστημάτων notos δεν αποτελεί μόνο μία ρηξικέλευθη πρόταση για την ελληνική αγορά, αλλά ουσιαστικά και μία πρόταση μόδας και στιλ για τους πελάτες της, μία πρόταση πολυτέλειας και μοναδικότητας για τους ανθρώπους που προτιμάνε, όπου και αν βρίσκονται, τα πολυκαταστήματα notos.».

Η κα. Κατερίνα Αγγέλη, Διευθύντρια Marketing των πολυκαταστημάτων notos δήλωσε: «Πρόκειται για μια δημιουργική πρωτοβουλία των πολυκαταστημάτων notos που αγαπούν τους πελάτες τους και επιθυμούν να τους προσφέρουν περισσότερες holistic fashion εμπειρίες που αναδεικνύουν το στυλ και την προσωπικότητα τους. Όλοι εμείς στα notos πιστεύουμε ακράδαντα πως κάθε πελάτης είναι μοναδικός και η αναζήτηση ρουχισμού πρέπει να είναι διασκεδαστική, εύκολη, μα πάνω από όλα ξεχωριστή. Είμαστε εδώ να τους ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν φέρνοντας μοναδικές υπηρεσίες στο χώρο μας αποκλειστικά για εκείνους.».

Η υπηρεσία «capsule wardrobe» έρχεται στα πολυκαταστήματα notos Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης και περιμένει να σε ταξιδέψει σε μαγευτικούς και ξεχωριστούς ενδυματολογικούς προορισμούς. Be fashion, be unique, be notos & stay tuned για περισσότερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ