Σας είχα προιδεάσει από τις 21 Μαρτίου με τον ξεκάθαρο…ψίθυρο: Το…αγριοκάτσικο “βλέπει” υψηλότερα.
Πάνω και από τα 5 ευρώ “σκαρφάλωσε” η μετοχή της ΚΡΙ ΚΡΙ εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους πιο αισιόδοξους πιστούς της εταιρείας, που σημειωτέον εδώ και καιρό γίνονται όλο και περισσότεροι.
Με συναλλαγές 15.056 μετοχών, αξίας 75.363 ευρώ ο τίτλος έκανε ένα +0,80% ανεβαίνοντας στα 5,04 ευρώ, που αποτελούν και ΝΕΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΥΨΗΛΟ για την σερραική γαλακτοβιομηχανία. 
Στο 75% η συμμετοχή των μελών της οικογενείας Τσινάβου (μεγαλύτερο ποσοστό με 18,049% εμφανίζεται ο Παναγιώτης Τσινάβος), στο 166,65 εκατ. ευρώ η αποτίμηση της εισηγμένης.
Από τις εταιρείες παντός καιρού, επ΄ ωφελεία των μετόχων και επενδυτών, η ΚΡΙ ΚΡΙ σε όλη την διάρκεια της κρίσης αντεπεξήλθε σε πιέσεις και κραδασμούς ακολουθώντας έναν επιθετικό εξαγωγικό σχεδιασμό παράλληλα με μία μεθοδική προσπάθεια διεύρυνσης των μεριδίων της στην ελληνική αγορά. Με νέα προιόντα και κωδικούς, κερδίζοντας μέρα με τη μέρα την εμπιστοσύνη του καταναλωτή για την ποιότητα όλων όσων έχει σε ράφια και ψυγεία.
Και είμαι βέβαιος, πως το…αγριοκάτσικο θα πάει ακόμη ψηλότερα, με στόχο τα 200 εκατ. ευρώ. Σταθερά και με σίγουρα βήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ