Η βουλευτής και πρώην υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, απονέμει τα βραβεία για τα καλύτερα ξενοδοχεία στην τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2019!

Εδώ μπορείτε να δείτε τις υποψηφιότητες

Εδώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Η ETHOS AWARDS, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και  το περιοδικό ΧΡΗΜΑ παρουσιάζουν τα Greek Hospitality Awards 2019 τα οποία θα κορυφωθούν με την τελετή απονομής την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στo Athenaeum InterContinental.

Προμετωπίδα ανέλιξης της ελληνικής οικονομίας αποτελεί η ελληνική ξενοδοχία που εισφέρει την πλειονότητα των εσόδων του ελληνικού τουρισμού.

Είναι κοινός τόπος ότι στον τομέα της ελληνικής ξενοδοχίας δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις καινοτομικές πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ