Το 19th Insurance Conference, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Με τίτλο «Shaping the Future of Insurance», το εφετινό συνέδριο έφερε κοντά ηγετικά στελέχη εταιρειών, διαμεσολαβητές, θεσμικούς φορείς και την κοινότητα της καινοτομίας, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που διαμορφώνουν το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης.
Μία όμορφη στιγμή του συνεδρίου ήταν οι τιμητικές βραβεύσεις.

Διακεκριμένη Γυναίκα στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά ανακηρύχθηκε η κα. Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Apollon Insurance Broker, μέλους του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Από το βήμα του συνεδρίου είπε μεταξύ άλλων:
“Όταν πληροφορήθηκα για την βράβευσή μου ένιωσα συγκίνηση και σκέφτηκα ότι καμία διάκριση δεν ανήκει σε έναν αποκλειστικά άνθρωπο. Κάθε πορεία κρύβει πίσω της δυσκολίες, στιγμές αλλά και ανθρώπους. Η δική μου διαδρομή ξεκινά από ένα ορεινό χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας, την Φολόη. Μέσα σε μία επταμελή οικογένεια μεγαλώσαμε με αξιοπρέπεια και εργατικότητα και με την πίστη ότι όλα κατακτώνται μέσα από πολύ προσπάθεια. Αυτές οι αξίες έγιναν πυξίδα της πορείας μου. Η μητέρα μου σπάνια έρχεται στην Αθήνα, αλλά σήμερα είναι εδώ, η Ευανθία Σικοτάκη είναι εδώ για αυτή την βράβευση, την ευχαριστώ. Μπήκα στον κλάδο πριν από 31 χρόνια, χωρίς να ονειρευτώ βραβεία, αλλά να μπορώ να επιδρώ και να συμβάλλω στην ανάπτυξη των ανθρώπων, αφήνοντας αποτύπωμα προσφοράς και προόδου. Αυτή η αναγνώριση δεν είναι απλή, είναι διττή: όχι μόνο για την αναγνώριση της επαγγελματικής διαδρομής, αλλά όλης της ζωής. Αφιερώνω επίσης αυτό το βραβείο σε κάθε γυναίκα η οποία εργάζεται, αμφισβητείται αλλά επιμένει και συνεχίζει. Η πραγματική επιτυχία δεν είναι το σημείο που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά τους ανθρώπους που ακολουθούμε και αυτό που αφήνουμε ως αποτύπωμα.
©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι










