Στο σφυρί βγάζει η ΑΑΔΕ τριώροφο νεοκλασικό στο Κολωνάκι, στο οποίο στεγαζόταν η επιχείρηση του Λάκη Γαβαλά, με επισπεύδουσα τράπεζα την Alpha Bank.

Το ακίνητο του Λάκη Γαβαλά είναι το νεοκλασικό που βρίσκεται στην οδό Βουκουρεστίου 33 στο Κολωνάκι και βγαίνει στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 1.800.000 ευρώ.

Οι πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί για τις 21 και τις 28 Νοεμβρίου και πρόκειται για μικρά ακίνητα, δυάρια, τριάρια, αγροτεμάχια που ανήκουν σε μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των οφειλετών του ΑΑΔΕ, με χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός σχεδιαστής δέχεται πλήγμα στην περιουσία του για οφειλές προς το Δημόσιο- Εφορία, καθώς τον περασμένο Απρίλιο βγήκε στο σφυρί, από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, διαμέρισμα 4ου ορόφου που διατηρούσε στην Αγία Παρασκευή, 151 τετραγωνικών μέτρων. Η τιμή εκκίνησης ήταν 187.000 ευρώ, την ώρα που τα χρέη του πάλαι ποτέ επιχειρηματία στον χώρο της μόδας ανέρχονταν στα 18,7 εκατομμύρια ευρώ.

Σ’ αυτά αξίζει να προστεθεί και το χτύπημα που είχε δεχτεί ο Mr. Lak όταν διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου στη συμβολή των οδών Πινδάρου και Τσακάλωφ στο Κολωνάκι κατέληξε στην Εθνική Τράπεζα. Η τιμή εκκίνησης ήταν 271.000 ευρώ. Σε αυτή την τιμή πήρε η ΕτΕ το σπίτι. Το γωνιακό διαμέρισμα, που έχει επιφάνεια 108 τ.μ., βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι και διαθέτει τέσσερα δωμάτια, κουζίνα, δωμάτιο υπηρεσίας και αποθήκη 4 τ.μ. Φέρει προσημειώσεις και υποθήκες υπέρ των τραπεζών, συνολικού ύψους άνω των 3 εκατ. ευρώ.

Tην ίδια ώρα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των πλειστηριασμών ο κατάλογος των ακινήτων συνεχώς διευρύνεται.

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 261 πλειστηριασμοί ενώ μέχρι το τέλος του μήνα οι αναρτημένοι πλειστηριασμοί ξεπερνούν τις 2.500. Βιομηχανικά ακίνητα, οικόπεδα, ξενοδοχεία, πολυτελείς κατοικίες και όχι μόνο βγαίνουν στο σφυρί με επισπεύδουσες τις τράπεζες που επιταχύνουν τη διαδικασία απομείωσης των κόκκινων δανείων αλλά και ιδιωτών.

 

(*φωτογραφίες από economy365)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ