Η Civitel Hotels & Resorts, ένας από τους διακεκριμένους ξενοδοχειακούς ομίλους της Ελλάδας, με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην κορυφαία έκθεση World Travel Market (WTM) 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο ExCel του Λονδίνου στις 5-7 Νοεμβρίου 2024. Η παγκοσμίου φήμης έκθεση συγκεντρώνει επαγγελματίες του ταξιδιωτικού και τουριστικού κλάδου, προσφέροντας στην Civitel μια μοναδική ευκαιρία για να παρουσιάσει τα ξενοδοχεία και τις εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει στο διεθνές κοινό.

Ελάτε να μας συναντήσετε στο Περίπτερο N2-220/N2-520, εντός του περιπτέρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.).

Από τα βόρεια προάστια της Αθήνας μέχρι την ειδυλλιακή ακτογραμμή της Κρήτης, το χαρτοφυλάκιο των τεσσάρων ξενοδοχείων της Civitel Hotels & Resorts συνδυάζει πρώτης κατηγορίας διαμονή, εξατομικευμένες υπηρεσίες και αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Με ξενοδοχεία πόλεως αλλά και ένα παραλιακό resort, η Civitel απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών, όπως επαγγελματίες, οικογένειες και ζευγάρια. Τα Civitel Attik και Civitel Esprit στο Μαρούσι προσφέρουν άνεση και ηρεμία στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου, ενώ το Civitel Akali στα Χανιά αποτελεί ένα κομψό καταφύγιο που συνδυάζει την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία με τις σύγχρονες ανέσεις. Τέλος, το Civitel Creta Beach στην Αμμουδάρα συνδυάζει ιδανικά την παραλιακή διαμονή, σε απόσταση λίγων λεπτών από το κέντρο του Ηρακλείου. 

Η παρουσία του ομίλου στην έκθεση WTM 2024 υπογραμμίζει τη δέσμευσή του να επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά του και να ενισχύσει τις συνεργασίες του στον τομέα του τουρισμού. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με ανώτερα στελέχη του Ομίλου, να εξερευνήσουν εξατομικευμένες λύσεις για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής και να ανακαλύψουν τη φιλοσοφία της εταιρείας για τον βιώσιμο τουρισμό και τις συνεχιζόμενες επενδύσεις της στη βελτίωση των εμπειριών των επισκεπτών.