Από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου, η OMODA&JAECOO συνεργάζεται με την AIMOGA και παρουσιάζει καινοτόμα δύο ευφυή οικολογικά προϊόντα – το ανθρωποειδές ρομπότ Mornine και το δεύτερης γενιάς βιονικό τετράποδο οικογενειακό ρομποτικό σκυλί Argos. Αυτά τα προϊόντα κάνουν εντυπωσιακή εμφάνιση στη Διεθνή Σύνοδο Χρηστών της OMODA&JAECOO, αναδεικνύοντας την άνεση και την ευφυΐα της μελλοντικής ζωής και επιτρέποντας στους χρήστες να ρίχνουν μια ματιά στον κόσμο του αύριο, βιώνοντας την τεχνολογία του μέλλοντος.

Αλληλεπίδραση και Τεχνολογία 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο οικολογικό εκθεσιακό περίπτερο της OMODA&JAECOO, το ανθρωποειδές ρομπότ Mornine τραβά αμέσως την προσοχή των επισκεπτών με τη μινιμαλιστική και φουτουριστική του εμφάνιση. Στο σενάριο ενός καταστήματος 4S, το Mornine δημιουργεί γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ πελατών και της μάρκας αυτοκινήτου χάρη στις εξαιρετικές του δυνατότητες. Υποδέχεται ενεργά τους πελάτες, κατανοεί τις ανάγκες τους σχετικά με την αγορά αυτοκινήτου και προτείνει εξατομικευμένες λύσεις. Παράλληλα, αναλαμβάνει εργασίες όπως η προσφορά ποτών και η καθοδήγηση σε περιήγηση οχημάτων, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων και την ικανοποίηση των πελατών. Το Mornine χρησιμοποιείται επίσης σε σενάρια όπως οδηγίες αγορών οικιακών συσκευών, αναζητήσεις βιβλίων και υπηρεσίες καφέ. Μέσω της αυτόνομης παραμετροποίησης, οι χρήστες προσαρμόζουν τις υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες τους, καθιστώντας τις υπηρεσίες πιο εξατομικευμένες και πολυδιάστατες.

Το δεύτερης γενιάς βιονικό τετράποδο οικογενειακό ρομποτικό σκυλί Argos, που παρουσιάζεται μαζί με το Mornine, κερδίζει γρήγορα το ενδιαφέρον του κοινού με τη γλυκιά του εμφάνιση και τις πλούσιες διαδραστικές του λειτουργίες. Διαθέτει μοναδικά πλεονεκτήματα ως υποκατάστατο οικογενειακών κατοικιδίων χάρη στις δυνατότητες αναγνώρισης της φωνής του ιδιοκτήτη και της ευφυούς ακολουθίας.

Το Argos αναγνωρίζει φωνητικές εντολές, ακολουθεί τις κινήσεις του ιδιοκτήτη του και εκτελεί ανθρωπόμορφες ενέργειες, όπως χορό και χειραψία, προσφέροντας χαρά και συντροφιά στα μέλη της οικογένειας. Στο μέλλον, το Argos χρησιμοποιείται και για κοινωνική αλληλεγγύη, προσφέροντας συναισθηματική υποστήριξη σε παιδιά με αυτισμό ή βοηθώντας άτομα με αναπηρίες στην καθημερινή τους ζωή. Η παρουσία του Argos προσφέρει νέα χαρά στην οικογενειακή ζωή και διευρύνει τις εφαρμογές στον τομέα των ευφυών υπηρεσιών, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της OMODA&JAECOO να παρέχει προηγμένες ευφυείς εμπειρίες ζωής στους χρήστες της.

Η ανάπτυξη μιας ευφυούς οικολογίας δεν είναι άμεση και απαιτεί συνεχή καινοτομία και πρακτική εφαρμογή της τεχνολογίας. Έτσι, παράλληλα με τη δημιουργία του ρομπότ Mornine και του ρομποτικού σκύλου Argos, η OMODA&JAECOO διερευνά ενεργά τον δρόμο της ενσωμάτωσης μιας ευφυούς οικολογίας. Μέσω της ανταλλαγής δεδομένων, της λειτουργικής συνεργασίας και της καινοτομίας στα σενάρια χρήσης, στοχεύει στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης, ευφυούς και πιο βολικής οικολογίας ζωής, όπου τα ρομπότ και τα ρομποτικά σκυλιά δεν είναι πλέον μεμονωμένες ευφυείς συσκευές, αλλά λειτουργούν ως συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα σε ανθρώπους και τεχνολογία, εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά μας.

Στη Διεθνή Σύνοδο Χρηστών της OMODA&JAECOO, η εντυπωσιακή παρουσίαση των προϊόντων, του ανθρωποειδούς ρομπότ Mornine και του δεύτερης γενιάς βιονικού τετράποδου ρομποτικού σκυλιού Argos, αναδεικνύει τη δύναμη της μάρκας στην ευφυή τεχνολογία και μεταφέρει μια θετική εικόνα για τη μελλοντική ευφυή ζωή. Φέρνοντας την τεχνολογία πιο κοντά στη ζωή, η OMODA&JAECOO δεν σταματά ποτέ να καινοτομεί!