Η REInvest, θυγατρική της Resolute Cepal Greece Group, ανακοίνωσε την ανάληψη της θέσης Head of Agency από τον Παναγιώτη Μπαρτζιώτη.

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας με σημαντική παρουσία στον χώρο των ακινήτων και σε ηγετικές θέσεις στον κλάδο των πωλήσεων, ο κ. Μπαρτζιώτης έρχεται να προσθέσει τεράστια αξία και ώθηση στην ομάδα της REInvest.

Ο Παναγιώτης Μπαρτζιώτης έχει διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην Engel & Völkers Ελλάδος, μια εταιρεία εξειδικευμένη στον τομέα των πολυτελών οικιστικών.

Στη συνέχεια, ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Olympia Properties, εστιάζοντας σε οικιστικά έργα, ενώ πιο πρόσφατα διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων στην ESTIA Developments, όπου διαχειρίστηκε projects πολυτελών οικιστικών και επενδυτικών ακινήτων υψηλών προδιαγραφών.

Ο κ. Μπαρτζιώτης θα αναλάβει την ευθύνη της στρατηγικής ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας, με βασικό στόχο την επέκταση της παρουσίας της σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία του στον κλάδο του real estate, θα συμβάλει καθοριστικά στην παροχή ποιοτικών και σύγχρονων υπηρεσιών στους πελάτες της εταιρείας, με έμφαση στη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και καινοτόμων προσεγγίσεων.

Η Μαρίνα Λαβράνου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της REInvest, δήλωσε:

Μαρίνα Λαβράνου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της REInvest, δ

«Η ένταξη του Παναγιώτη στην ομάδα μας δεν είναι απλώς μια σημαντική ενίσχυση του δυναμικού μας, αλλά και μια στρατηγική συνεργασία. Ο Παναγιώτης φέρνει μαζί του βαθιά γνώση του κλάδου, ηγετικές ικανότητες και ένα όραμα που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοδοξία μας να γίνουμε ο κορυφαίος πάροχος agency υπηρεσιών στην Ελλάδα».