Το Greek Real Estate Investment Forum 2024 #grei24 διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η συμμετοχή στo συνέδριο είναι εφικτή με φυσική παρουσία στο Divani Caravel και online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn.

Το συνέδριο φέρνει στο τραπέζι του διαλόγου όλους τους φορείς και παράγοντες της αγοράς, και αναδεικνύει τις προκλήσεις και τις αναπτυξιακές προοπτικές επαγγελματικής διαχείρισης ακινήτων, καταγράφοντας τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις και πρακτικές στις πτυχές του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της αγοράς ακινήτων. Τέλος παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της Ελληνικής Αγοράς Real Estate.

Oμιλία με τίτλο: «Real Estate στην Ελλάδα για όλους τους Έλληνες» παρέθεσε ο Αλέξιος Βανδώρος, Συνιδρυτής & CEO, Wealth Avenue PLC.

Δυστυχώς ζούμε στην εποχή που ο κόσμος χάνει χρήματα. Όλοι θα θέλανε να επενδύσουν στο real estate, τα ακίνητα ήταν φθηνά έως το 2018. Εμείς συγκεντρώνουμε χρήματα από μικροεπενδυτές. Εξειδικευόμαστε στο οικιστικό κομμάτι, καθώς όταν χτίζεις κάτι από το μηδέν δημιουργείς αξίας. Πρέπει αυτός που το κάνει είναι να ξέρει τη δουλειά, πρέπει να ξέρεις εάν το project είναι κερδοφόρο. Στόχος της Wealth Avenue PLC (εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου) είναι να εισέλθει και στο ελληνικό χρηματιστήριο. Πλέον μετανομαζόμαστε ως Global Wealth Group και μεγαλώνουμε ακόμη παραπάνω, μέσω της ταυτόχρονης συγχώνευση της με τις GMM Global Money Managers AIFM Ltd (GMM AIFM) και GMM Global Money Managers Ltd (GMM UCITS). O όμιλος που πλέον θα ονομάζεται Global Wealth Group PLC θα έχει, μέσω των θυγατρικών του επενδυτική βάση πάνω από 2800 επενδυτές και κεφάλαια υπό διαχείριση (Assets under Management) €450εκ. σε αρκετούς τομείς επενδύσεων όπως των
παραδοσιακών αμοιβαίων κεφαλαίων(ομολογιακά, μετοχικά) την ενέργεια, το ESG, την αγορά ανάπτυξη ακινήτων, τον τουρισμό, τη ναυτιλία, την αγροδιατροφή, τη βιοτεχνολογία, και τα ιατρικά υλικά κ.α.

Photo Credits
©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι