Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός του Πράσινου Ημιμαραθωνίου Λευκάδας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να υποστηρίζει την τοπική κοινωνία. Η διοργάνωση, που διανύει πλέον την 11η χρονιά της, πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου, για πρώτη φορά σε ένα μοναδικό νυχτερινό σκηνικό.

Ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος είναι ιδιαίτερης σημασίας για την μαρίνας της Λευκάδας, μέλος του ομίλου premium μαρίνων D-Marin, η οποία είναι βασικός χορηγός εδώ και πολλά χρόνια, στηρίζοντας την ανάπτυξη της διοργάνωσης και συμβάλλοντας στην ανάδειξή της σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα για τα νησιά του Ιονίου. 

Συγκεντρώνοντας ανθρώπους από διάφορες περιοχές του κόσμου, αυτή η εκδήλωση δίνει τη δυνατότητα να ενισχυθεί και να προωθηθεί ένας τρόπος ζωής που είναι υγιής και φιλικός προς το περιβάλλον. Στη διοργάνωση συμμετείχαν δρομείς σε διαφορετικές κατηγορίες, 5χλµ, 10χλµ, τον ηµιµαραθώνιο και έναν αγώνα 1000µ για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών. Οι συμμετέχοντες είχαν την χαρά να αθληθούν και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τη δέσμευση της D-Marin για την προώθηση και την προστασία της περιοχής ως φημισμένου προορισμού ιστιοπλοΐας, ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος διεξήχθη σε ένα περιβάλλον υψηλής οικολογικής σημασίας, συμπεριλαμβανομένης της λιμνοθάλασσας της Λευκάδας, προστατευόμενη περιοχή NATURA.

Ο Σπύρος Δάλλος, Γενικός Διευθυντής της μαρίνας Λευκάδας, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανανεώσαμε τη στήριξή μας στον Πράσινο Ημιμαραθώνιο. Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός στο ημερολόγιο της Λευκάδας. Για την D- Marin είναι σημαντικό να υποστηρίζει εκδηλώσεις που προβάλλουν την περιοχή της Λευκάδας και στηρίζουν την τοπική κοινωνία».

Η D-Marin παραμένει αφοσιωμένη στην προώθηση της ευημερίας και του υγιούς τρόπου ζωής και το αποδεικνύει με την προώθηση δράσεων όπως είναι ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος, στις οποίες συνδυάζεται η άσκηση και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.