Κοντά στις 750 μονάδες κινείται σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, αναζητώντας κατεύθυνση με τις συναλλαγές να είναι εξαιρετικά περιορισμένες και αρκετά επενδυτικά χαρτοφυλάκια ν’ απουσιάζουν.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει κέρδη 0,58% στις 750,23 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 1,62 εκατ. ευρώ και ο όγκος στο 1,2 εκατ. τεμάχια. Άνοδο 0,44% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 1.967,87 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει κέρδη 0,60% στις 851,69 μονάδες.

Το ύψος των συναλλαγών και σήμερα είναι απογοητευτικό, εξέλιξη αναμενόμενη δεδομένης της απουσίας αμερικανικών χαρτοφυλακίων.

Στο ταμπλό τώρα, η μετοχή του Τιτάνα σημειώνει κέρδη 2,16%, με τις Grivalia, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, Πειραιώς, Aegean, ΟΛΠ, ΑΔΜΗΕ και Λάμδα να ακολουθούν με άνοδο μεγαλύτερη του 1%. Ήπια ανοδικά κινούνται οι ΓΕΚ Τέρνα, ΟΤΕ, Eurobank, Μυτιληναίος, Alpha Bank, Ελληνικά Πετρέλαια και Σαράντης.

Στον αντίποδα, τρεις μετοχές του FTSE 25 σε αρνητικά εδάφη, τις Βιοχαλκο, ΕΕΕ και Jumbo, οι απώλειες των οποίων όμως δεν ξεπερνούν το 0,8%. Χωρίς μεταβολή οι ΕΧΑΕ, Τέρνα Ενεργειακή, Φουρλής, Εθνική και Motor Oil.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ