Νέα ρεκόρ για τη Wall Street με το άνοιγμα της συνεδρίασης. Νέα ιστορικά υψηλά καταγράφουν αυτή την ώρα οι δείκτες της μεγαλύτερης αγοράς στον κόσμο, με ισχυρή ώθηση κυρίως από τα εταιρικά αποτελέσματα και τα προσδοκώμενα μερίσματα.

Ο Dow Jones σημειώνει  νέο ιστορικό υψηλό, κατά 0,24%, στις 35.826,94 μονάδες, ενώ και ο δείκτης S&P 500 κερδίζει 0,62% έχει ήδη χτυπήσει νέο υψηλό στην αρχή της συνεδρίασης. Ο Nasdaq με άνοδο 0,75% αν κλείσει με ποσοστό ανόδου πάνω από 1,30% θα σημειώσει με τη σειρά του νέο ιστορικό ρεκόρ επίσης.

Ο Elon Musk, είναι ξανά σήμερα ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και δεν χρειάζεται να μας το πει ο οργανισμός Forbes.

Η Tesla συνεχίζει την άνοδό της και κερδίζει 4,88%, (έχοντας ήδη σημειώσει άνοδο 12% χθες) με την κεφαλαιοποίησή της πλέον να ξεπερνά το ένα τρις δολάρια για πρώτη φορά. Επίσης, Alphabet και Microsoft καταγράφουν κέρδη εν αναμονή των αποτελεσμάτων τους, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Η General Electric κερδίζει 2%, έπειτα από την ανοδική αναθεώρηση στα ετήσια αποτελέσματα. Δεν ήταν όλα τα μεγέθη της ανθηρά, αλλά τα κέρδη της εντυπωσίασαν καθώς δεν αναμένονταν.

Σε μακροοικονομικό επίπεδο, οι τιμές ακινήτων αυξήθηκαν 19,8% σε ετήσια βάση τον Αύγουστο σύμφωνα με τον δείκτη S&P CoreLogic Case-Shiller.