Στην επέτειο των 90 χρόνων από τα εγκαίνια του εργοστασίου της στον Πειραιά, η Παπαστράτος ανακοίνωσε νέα μεγάλη επένδυση ύψους 125 εκατ. ευρώ με την οποία αυξάνεται το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας κατά 115 εργαζομένους.

Έχουν περάσει μόλις 3 χρόνια μετά τη μεγάλη επένδυση των 300 εκατ. ευρώ για τη μετατροπή του εργοστασίου της Παπαστράτος σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού (heets) αυξάνεται η δυναμικότητα παραγωγής του με εγκατάσταση δύο νέων γραμμών παραγωγής για heets και μία για παραγωγή φίλτρων.

Επιπλέον, αναβαθμίζονται οι υπάρχουσες 6 γραμμές παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για να παράγουν τα προϊόντα της επόμενης γενιάς του IQOS, ενώ εκσυγχρονίζεται το Λιθογραφείο με την πλήρη ψηφιοποίηση όλων των γραμμών εκτύπωσης μέσω δύο νέων γραμμών ψηφιακής εκτύπωσης.

Αυτό σημαίνει ενίσχυση της παραγωγικής δυνατότητας, επέκταση των εξαγωγών και αύξηση του αριθμού των εργαζομένων. Ήδη από τους νέους 115 εργαζομένους, που θα προστεθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας οι 60 έχουν ήδη προσληφθεί και εκπαιδεύονται. Παράλληλα η εταιρεία παρουσίασε τη στρατηγική της για Βιώσιμη Ανάπτυξη, με 5 πυλώνες και σαφείς, μετρήσιμους στόχους με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επίτευξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ