Για συνεχόμενη χρόνια, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ εμφανίζεται σε τηλεοπτικά παράθυρα καταγγέλλοντας ότι έχει επώνυμες καταγγελίες από εργαζόμενους:

  • Επιχειρηματίες με συνοδεία μπράβων οδηγούν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ Τραπεζών και τους αφαιρούν το δώρο των Χριστουγέννων.!!

Η ΕΝΟΤΗΤΑ καταγγέλλει την ΓΣΕΕ ότι ενώ έχει τα στοιχεία αυτών των αναφορών καλύπτει εργοδότες και μπράβους αποκρύπτοντας από τη δικαιοσύνη την εγκληματική αυτή πράξη.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να καλέσει τον κ. Καραγεωργόπουλο να καταθέσει τις όποιες αποδείξεις, ενδείξεις ή μαρτυρίες για τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Εκτός αν, προσθέτει η συνδικαλιστική οργάνωση ΕΝΟΤΗΤΑ, όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς (το τέχνασμα μιας βεζυροπούλας), κάτι που μας βάζει σε υποψίες, αφού η καταληκτική πρόταση του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων στη ΓΣΕΕ είναι:

  • «όσοι καταγγέλλουν να προσλαμβάνονται στο Δημόσιο» και να αποκτήσουν προστασία κουκουλοφόρων μαρτύρων!!

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια ενός συνδικαλιστικού κινήματος χωρίς προοπτική και αύριο, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ που παραθέτει και την διεύθυνση Youtube  YOU TUBE (Καραγεωργόπουλος Δ.Χ. 2019, 2020, 2018 κλπ) για των λόγων της το αληθές…