Για συνεχόμενη χρόνια, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ εμφανίζεται σε τηλεοπτικά παράθυρα καταγγέλλοντας ότι έχει επώνυμες καταγγελίες από εργαζόμενους:

  • Επιχειρηματίες με συνοδεία μπράβων οδηγούν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ Τραπεζών και τους αφαιρούν το δώρο των Χριστουγέννων.!!

Η ΕΝΟΤΗΤΑ καταγγέλλει την ΓΣΕΕ ότι ενώ έχει τα στοιχεία αυτών των αναφορών καλύπτει εργοδότες και μπράβους αποκρύπτοντας από τη δικαιοσύνη την εγκληματική αυτή πράξη.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να καλέσει τον κ. Καραγεωργόπουλο να καταθέσει τις όποιες αποδείξεις, ενδείξεις ή μαρτυρίες για τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Εκτός αν, προσθέτει η συνδικαλιστική οργάνωση ΕΝΟΤΗΤΑ, όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς (το τέχνασμα μιας βεζυροπούλας), κάτι που μας βάζει σε υποψίες, αφού η καταληκτική πρόταση του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων στη ΓΣΕΕ είναι:

  • «όσοι καταγγέλλουν να προσλαμβάνονται στο Δημόσιο» και να αποκτήσουν προστασία κουκουλοφόρων μαρτύρων!!

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια ενός συνδικαλιστικού κινήματος χωρίς προοπτική και αύριο, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ που παραθέτει και την διεύθυνση Youtube  YOU TUBE (Καραγεωργόπουλος Δ.Χ. 2019, 2020, 2018 κλπ) για των λόγων της το αληθές…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here