Πραγματικότητα αποτελεί πλέον  το 10ο ιδιόκτητο resort και το πρώτο εκτός Ελλάδος για τον όμιλο Sani/Ikos που γίνεται έτσι το πρώτο ξενοδοχειακό group που ξεκινά από την Ελλάδα και «ανοίγεται» στο εξωτερικό και μάλιστα στην πρώτη αγορά της Μεσογείου όπως είναι αυτή της Ισπανίας. Ο λόγος για το Ikos Resort Andalusia, μία επένδυση 180 εκατ. ευρώ που ολοκληρώθηκε εν μέσω πανδημίας και απαιτητικών συνθηκών.

Το νέο εγχείρημα του ομίλου Sani/Ikos στο εξωτερικό ξεκινά τώρα, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, δοκιμαστικά τη λειτουργία του, ενώ η επίσημη έναρξη έχει οριστεί για τον Απρίλιο του 2021.

H επέκταση, μέσω νέων εταιρειών, σε ανταγωνιστικές αγορές του εξωτερικού, όπως αυτή της Ισπανίας, η οποία αποτελεί την ισχυρότερη τουριστική δύναμη παγκοσμίως, δημιουργεί οικονομίες κλίμακας, προωθεί τη νέα εικόνα του ελληνικού τουρισμού και ενισχύει τη ροή εύπορων τουριστών, καθώς και τα δίκτυα συνεργατών, τουριστικών γραφείων και αεροπορικών εταιρειών, προς την Ελλάδα.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στα στελέχη της ελληνικής τουριστικής αγοράς να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σε έναν παγκοσμιοποιημένο κλάδο, όπως αυτός του τουρισμού.

  • «Η νέα μονάδα που έρχεται σήμερα να προστεθεί στο δυναμικό των Ikos Resorts και μάλιστα σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο για τον παγκόσμιο τουρισμό, αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο το όραμά μας να επενδύσουμε σε ένα νέο πρότυπο φιλοξενίας 5 αστέρων το οποίο, μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρχε σε κανένα θέρετρο της νότιας Μεσογείου. Δημιουργήσαμε ένα νέο διεθνές brand, διαφορετικό από ό,τι υπήρχε μέχρι τότε στην τουριστική αγορά της Μεσογείου, το οποίο έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και της θερμής φιλοξενίας», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος του Sani/Ikos Group και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.

Τα 411 δωμάτια και σουίτες του νέου Ikos είναι κτισμένα σε μία έκταση 85.000 τ.μ. σε μια προνομιακή τοποθεσία μεταξύ του κοσμοπολίτικου κέντρου της Marbella και της ιστορικής πόλης Estepona και σε απόσταση μόλις 1 ώρας από το αεροδρόμιο της Μάλαγα. Συνολικά μέσω των εμπορικών σημάτων του, SANI RESORT & ΙΚΟS RESORTS, o όμιλος Sani/ Ikos λειτουργεί 9 ιδιόκτητα resorts πολυτελείας στη Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ