Η αλυσίδα Selina, ιδρυτές της οποίας είναι οι Ισραηλινοί Rafi Museri και Daniel Rudasevski, επανέρχεται στην Ελλάδα, με έναν νέο χώρο φιλοξενίας στην πλατεία Θεάτρου.

Μετά το πρώτο επιτυχημένο εγχείρημα στην Μακρυνίτσα του Πηλίου, το δεύτερο κατάλυμα της αλυσίδας στην Ελλάδα, το Selina Theatrou Athens άνοιξε τις πύλες του.

Το κτήριο οκτώ ορόφων, επιφάνειας 4.500 τ.μ., διαθέτει, συνολικά, 100 δωμάτια.

Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με νέους καλλιτέχνες της χώρας με στόχο να αναδείξει την ιστορικότητα της τοποθεσίας.

“Απαντώντας στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη, προσφέρει μία ολιστική προσέγγιση στην εμπειρία του ταξιδιού, συνδυάζοντας καταλύματα εξαιρετικής αισθητικής, προτάσεις ψυχαγωγίας, all-day δραστηριότητες και εκδηλώσεις εντός και εκτός του ξενοδοχείου, με στόχο οι επισκέπτες να βιώνουν αυθεντικές εμπειρίες, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

H αλυσίδα προσφέρει μεταξύ άλλων “customized” διαμονή, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη. Σχεδιάζει τη διαμονή και πλήθος δραστηριοτήτων με γνώμονα τη γνώση εκ βαθέων που αποκτά για την κάθε περιοχή όπου επιλέγει να δημιουργήσει τα καταλύματά της.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με νέους καλλιτέχνες της χώρας με στόχο να αναδείξει την ιστορικότητα της τοποθεσίας.

Από την καρδιά των αστικών πόλεων έως το βάθος της ζούγκλας του Αμαζονίου, η Selina έχει παρουσία σε 14 χώρες, με ξενοδοχεία σε αστικούς, παραλιακούς και ορεινούς προορισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ