Στα 25 εκατ. ευρώ ανήλθε η επένδυση του ομίλου Λάμψα για τη δημιουργία του νέ­ου ξενοδοχείου Athens Capi­tal Hotel – Mgallery, που ανοί­γει για πρώτη φορά τις πόρ­τες του την 1η Σεπτεμβρίου στη συμβολή των οδών Πανε­πιστημίου και Κριεζώτου.

To Athens Capital Hotel – MGallery είναι το τρίτο ξενο­δοχείο του ομίλου Λάμψα στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην πλατεία Συντάγματος, πλησίον του Grande Bretagne και του King George. Το ξενοδοχείο διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εν­τυπωσιακή προεδρική σουίτα.

Κάθε δωμάτιο αναδεικνύεται με διακριτικά ελληνικά σύμβολα και σχέδια, λιτές γραμμές και κομψά υλικά, όπως επιση­μαίνει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία, η οποία προσθέτει ότι η νέα επένδυση της Εται­ρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., έρχεται να συ­στήσει ένα αριστοκρατικό και πολιτιστικό σημείο συνάντη­σης όπου η τέχνη πρωταγωνι­στεί μαζί με τη σύγχρονη γα­στρονομία και τη high-end εμ­πειρία διαμονής, καλωσορί­ζοντας μια νέα εποχή στον αθη­ναϊκό τρόπο ζωής.

Στο Mappentonde Rooftop Pool Bar του ξενοδοχείου, με την πανορα­μική θέα στην Αθήνα, έχει εγ­κατασταθεί το εντυπωσιακότε­ρο μέρος του Mappemonde, έρ­γου Τέχνης του Γιώργου Λάππα που δημιουργήθηκε το 1988. Το επιβλητικό έργο αποτελείται από 3.000 κομμάτια, τα οποία διατρέχουν τους χώρους του ξενοδοχείου.