Στην έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, με τις τράπεζες Eurobank και Alpha Bank, συνολικής ονομαστικής αξίας 50 εκατ. ευρώ και διάρκειας 2 ετών, προχώρησε η «Συστήματα Sunlight ABEE», μέλος του ομίλου Olympia, επιδιώκοντας τη βελτιστοποίηση του δανειακού της προφίλ.

  • Το νέο ομολογιακό  δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την προπληρωμή του Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ύψους 50 εκατ. ευρώ, που είχε εκδώσει η Sunlight στις 20 Ιουνίου 2017.

Για την αποπληρωμή του Κοινού Ομολογιακού Δανείου, η εταιρεία αξιοποίησε πρόβλεψη της πενταετούς διάρκειας δανειακής σύμβασης που συνήφθη το 2017 και η οποία προβλέπει την προπληρωμή του συνόλου της ονομαστικής αξίας των ομολογιών στην τριετία.

  • «Τα ανωτέρω καταδεικνύουν την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει η εταιρεία από το σύνολο του τραπεζικού συστήματος, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα πιστωτικά εργαλεία, ώστε να διατηρήσει τη διεθνώς ανταγωνιστική της θέση κατά τη διάρκεια αλλά κυρίως μετά την κρίση εποχή», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Sunlight

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ