Χωρίς ακριβές χρονοδιάγραμμα αλλά με δεδομένη την πολύμηνη καθυστέρηση θα αρχίσουν οι διαδικασίες επέκτασης του Αttica στην καρδιά της Αθήνας.

Η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε αναταραχή στα σχέδια των ιδιοκτητών, που είχαν θέσει την 15η Μαρτίου ως ημέρα – ορόσημο για την έναρξη των εργασιών επέκτασης του εμβληματικού πολυκαταστήματος.

Τα σχέδια άλλαξαν και η προσοχή στράφηκε στις online πωλήσεις ως πηγή εσόδων για τα Αττικά Πολυκαταστήματα. Όμως και σε αυτή την περίπτωση η επέκταση του e-καταστήματος, σε άλλες κατηγορίες καθυστέρησε και πλέον προβλέπεται η πιο γρήγορη προσθήκη των νέων κατηγοριών.

Τι θα γίνει όμως με τις εργασίες επέκτασης;

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τουλάχιστον για ένα εξάμηνο. Η αβεβαιότητα που προκαλεί ο κορωνοϊός, αλλά και ο χρόνος που χρειάζεται για την ομαλοποίηση της κατάστασης και την έναρξη -μαζικά- της οικοδομικής δραστηριότητας μεταθέτει την διαδικασία για τουλάχιστον ένα εξάμηνο και σίγουρα για μετά το καλοκαίρι.

Έτσι μπαίνει ως άμεση προτεραιότητα η επέκταση του atticadps και η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων για τους καταναλωτές-χρήστες του διαδικτύου.

Όσον αφορά το άνοιγμα του φυσικού πολυκαταστήματος, αυτό μετατίθεται για την 1η Ιουνίου καθώς ολόκληρο το τετράγωνο του CityLink θεωρείται εμπορικό κέντρο.