Σημαντική διάκριση απέσπασε η British American Tobacco Hellas στο πλαίσιο των «Best Workplaces 2018» κατακτώντας τη δεύτερη θέση στη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους.

Η διάκριση αυτή, σύμφωνα με την εταιρεία, έρχεται ως ακόμα μία έμπρακτη αναγνώριση της πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει η ΒΑΤ, καθώς αποτελεί τη δωδέκατη διάκριση που αποσπά τα τελευταία επτά χρόνια για τις πολιτικές που εφαρμόζει στον τομέα αυτό, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

Η British American Tobacco βραβεύεται για τις καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζει προσφέροντας στους ανθρώπους της εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες όσον αφορά στις προοπτικές σταδιοδρομίας και την προσωπική ανάπτυξή τους διαθέτοντας παράλληλα διάφορα προγράμματα επιβράβευσης και πρόσθετων παροχών σε πολλούς τομείς για όλους τους εργαζόμενους.

Η διάκριση δίνεται στο πλαίσιο της έρευνας Best Workplaces που πραγματοποιείται από το Great Place to Work® Institute Hellas. Το Great Place to Work είναι η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος, η οποία διεξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες για πάνω από 30 χρόνια, ενώ στην Ελλάδα λαμβάνει χώρα για 16η συνεχή χρονιά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Juan José Marco, σχολιάζοντας τη διάκριση, δήλωσε: «Η βράβευση της British American Tobacco Hellas σε αυτήν την εξαιρετική θέση αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή. Ταυτόχρονα, όμως, δημιουργεί και μεγάλη ευθύνη, καθώς οφείλουμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο και τις προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει, συνεχίζοντας να παρέχουμε στους εργαζόμενους μας τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίσσονται διαρκώς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και να συμβάλουν στην πορεία της εταιρείας μας. Αυτό το βραβείο μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε τις πρακτικές μας λειτουργώντας σύμφωνα με τη δέσμευσή μας να δίνουμε αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία».

Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού. Η  γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει τα τσιγάρα Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Kent, καθώς και τα προϊόντα καπνού για στριφτά τσιγάρα Craven και Lucky Strike.

Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί πάνω από 50.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here