Με τη συμμετοχή υψηλού κύρους ομιλητών, πλούσια θεματολογία και πολλές παράλληλες δράσεις ξεκίνησε το φετινό 7th Greek Exports Forum στο Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental (Λεωφ. Α. Συγγρού 89-93).

Το Συνέδιο διοργανώνεται για έβδομη συνεχή χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), την Ethos Events, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών. 

Δείτε ζωντανά το συνέδριο εδώ

Στο πλαίσιο του Forum, οι συμμετέχοντες-δυνητικοί εξαγωγείς έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν παράλληλα B2B meetings με στελέχη 12 Διμερών Επιμελητηρίων που θα παρίστανται, αλλά και με εκπροσώπους μεγάλων χορηγών. Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν τα εξής Επιμελητήρια: Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως,  Ελληνο-Aφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας, ΕλληνοΚαναδικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Κενυατικό Επιμελητήριο Βιομηχανίας, Εμπορίου, Ανάπτυξης, Τουρισμού & Πολιτισμού, Ελληνοκινεζικό Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό & Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, Επιμελητήριο Ελληνοκινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, Ελληνο-ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνο-τουρκικό Επιμελητήριο, Ελληνο-φινλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Θεματολογία Συνεδρίου:

Panel 1: «Ο στρατηγικός ρόλος των εξαγωγών στο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας»

Panel 2: «Προγράμματα Χρηματοδότησης, Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων και Factoring»

Panel 3: «Μέσα για την υποστήριξη και διείσδυση των προϊόντων στις διεθνείς αγορές (Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Πιστοποίηση, Marketing, E-Commerce, Υπηρεσίες HR, Μεταφορές, Logistics)»

Executive Summaries – Παρουσιάσεις Ευκαιριών Διεθνών Αγορών:

Panel 4: «Οι αγορές που παρουσιάζουν εξαγωγικό ενδιαφέρον – Τα νέα δεδομένα που δημιουργούν Brexit και Β. Μακεδονία»

 

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.exports.ethosevents.eu/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here