Σε καθαρή έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα, χωρίς επιτήρηση, προσβλέπει για τον Αύγουστο ο πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα, κ. Caspar Veldkamp, επισημαίνοντας ωστόσο ότι θα χρειαστεί να υπάρξει στήριξη απ’ όλες τις πλευρές και προσήλωση στις μεταρρυθμίσεις.

Αυτό ανέφερε πριν από λίγο στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Orange Grove για την παρουσίαση του 2nd Hellenic Innovation Forum (http://hif.com.gr – #hif18) που διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά η Ethos Events, σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr  και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, στις 19 και 20 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με τιμώμενη χώρα την Ολλανδία.

Περαιτέρω ο κ. Veldkamp ανέφερε ότι η Ελλάδα κάνει βήματα επιστροφής στις αγορές και τόνισε την ανάγκη βελτίωσης της ανταγωνιστικής της θέσης στην παγκόσμια κατάταξη. Επεσήμανε επίσης ότι η Ολλανδία υποστηρίζει την Ελλάδα, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη και έμπνευση μέσα από το Orange Grove.

Σχετικά με το 2nd Hellenic Innovation Forum, ο κ. Veldkamp, ανέφερε: «Είμαστε  χαρούμενοι για την επιλογή της Ολλανδίας ως τιμώμενη χώρα στο φετινό Hellenic Innovation Forum. Η Ολλανδία είναι από τις χώρες με τα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνιστικότητας παγκοσμίως. Πρόκειται για κάτι που πετύχαμε επιδιώκοντας να ανανεώνουμε συνεχώς τους εαυτούς μας, να καινοτομούμε συνεχώς και να κοιτάζουμε για νέες ευκαιρίες, νέα σύνορα. Μέσα από το Orange Grove, τον startup incubator που η Πρεσβεία μας λειτουργεί εδώ στην Αθήνα, θέλουμε να μεταδώσουμε αυτή την νοοτροπία καινοτομίας και στην Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ