Τρίτο “πωλητήριο” σε 3 χρόνια– από τα assets της “παλαιάς Intracom Holdings” που ενισχύει περαιτέρω το “ταμείο” της νέας, που ήδη με την μορφή equity fund έχει προχωρήσει στην πρώτη εξαγορά.
Για το deal της Intracom Defence με την Israel Aerospace Industries και την επιτυχία Σωκράτη Κόκκαλη, τα ανέλυεχθες το Banks.com.gr.
Σήμερα γνωρίζοντας το τίμημα (60 εκατ. Ευρώ για το 90,9% του μ.κ) θα γίνει το “ταμείο” για την εισηγμένη συμμετοχών, ξεκινώντας από την πώληση της Intrasoft.
Οκτώβριος 2021, ανακοινώνεται η συμφωνία με την NetCompany για την πώληση μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες software στην Ελλάδα.
Στα 184,8 εκατ. το καθαρό τίμημα (συνδυασμός μετρητών-μετοχών στον δανέζικο όμιλο) αλλά στα 235 εκατ. το deal συνολικά με τα δάνεια/υποχρεώσεις της-τότε-θυγατρικής- του ομίλου.
Ιούλιος 2022, η συμφωνία με την Winex Investments Ltd για την πώληση της Intakat με το τίμημα να φτάνει τα 140 εκατ.
Μάϊος 2023, και ο κύκλος ολοκληρώνεται με την IDE.
Είχε προηγηθεί, Φεβρουάριος 2023 η εξαγορά της Κλουκίνας-Λάππας από την νέα Intracom Holding- έναντι 28,7 εκατ.-  ουσιαστικά η πρώτη επενδυτική κίνηση της “δεύτερης γενιάς Intracom” με επίκεντρο την ακίνητη περιουσία της ΚΛΜ εισφέροντας την στο portfolio της Intracom Properties.