Έτος μεγάλης κερδοφορίας αποτέλεσε το 2009 για την Όπτιμα του Ομίλου Παντελιάδη.
Οι καθαρές πωλήσεις ανήλθαν σε 137,22 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 2,53% σε σχέση με τα 133,83 εκατ. ευρώ του 2018.
Το τελικό αποτέλεσμα της χρήσης είναι κερδοφόρο και ανήλθε στο ποσό των 10,45 εκατ. ευρώ ευρώ (ποσοστό 7,61% επί των πωλήσεων), παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 12,24% σε σχέση με τα 9,3 εκατ. ευρώ του 2018 (ποσοστό 6,95% επί των πωλήσεων).
Το αποτέλεσμα αυτο, εκτιμά η διοίκηση δικαιώνει τις στρατηγικές επιλογές της εταιρείας, αν λάβουμε υπόψη μας τον έντονο ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά και τις αρνητικές συγκυρίες στην οικονομία.
Η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά πως και κατά τη χρήση του 2020 θα καταγραφούν ανάλογα αποτελέσματα, τα οποία θα προκύψουν τόσο με αύξηση του κύκλου εργασιών όσο και με διατήρηση -με μικρή υποχώρηση- της κερδοφορίας, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.
Το περασμένο έτος υπήρξε και έτος πρωτοβουλιών, επέκτασης και οράματος για τον όμιλο. Τον Δεκέμβριο ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Metro (My Market), ανακοίνωσε μια σειρά εξελίξεων όπως επέκταση στο χώρο του franchise, δημιουργία νέων υποδομών σε logistics, νέα καταστήματα και concepts, άνοδο οικονομικών αποτελεσμάτων και διενέργεια επενδύσεων ύψους 45 εκατ. ευρώ για το 2020.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ