Οι έξι νικητές των Βραβείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” βραβεύονται σήμερα σε ειδική τελετή, που διοργανώνουν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο θεσμός των “Growth Awards”, που συνεχίζεται για 2η χρονιά, αναδεικνύει, ενθαρρύνει και επιβραβεύει ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν, παρά την κρίση, συνδυάζοντας ισχυρές οικονομικές επιδόσεις, ξεχωρίζοντας για τη δυναμική και την εξωστρέφειά τους, ενώ συμβάλλουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού τοπίου, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, σεβόμενες την πελατεία και το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Την έναρξη της εκδήλωσης για την απονομή των βραβείων “Growth Awards” κήρυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας, της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας.

διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά οι κ.κ. Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος Grant Thornton & Πρόεδρος της Επιτροπής Βραβεύσεων Growth Awards Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Eurobank & Πρόεδρος της Επιτροπής Βραβεύσεων Growth Awards

Εκ μέρους της Κυβέρνησης, σύντομο χαιρετισμό απέστειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ