Ήταν 10 Σεπτεμβρίου 2020, όταν στο Banks.com.gr αναφερόμασταν στην επιβεβαίωση Σωκράτη Κόκκαλη με το στοίχημα της Intralot.
     Είχε-δεν είχε 0,124 ευρώ– τότε- η μετοχή, αλλά το “Β” εστίαζε στην εικόνα των EBITDA (πρώτου 6μηνου 2020) στα 54,3 εκατ. ευρώ, παίρνοντας το ρίσκο να αναδείξει μία εισηγμένη- στην επιτήρηση- με προβληματικό παρελθόν και για χρόνια επί ξυρού ακμής.
Από τότε, πέρασαν εβδομάδες, μήνες και φτάνουμε στην χθεσινή συνεδρίαση της 16ης Σεπτεμβρίου.
Στα 0,585 ευρώ, με νέα άνοδο 6,36% και συναλλαγές 747.000 τμχ.
       “Ζωγραφίζουν” οι market makers της μετοχής, στα 89,07 εκατ. € η αποτίμηση της Intralot και εάν τους βγει-τελικά- το στοίχημα δεν θέλουμε να υποθέσουμε την αποτίμηση, όταν η Intralot USA ετοιμάζει το ΙΡΟ της για το NYSE. 

Έχοντας ολοκληρώσει την αναδιάρθρωση των ομολόγων του 2021 και ενώ επιστρέφει η ομαλότητα στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και του στοιχηματισμού η Intralot βάζει στο στόχαστρο νέα μεγάλα projects λοταριών, ενώ στο αθλητικό στοίχημα η στόχευση παραμένει στις ώριμες αγορές και ειδικά στις ΗΠΑ.

O αναπληρωτής CEO της Intralot, Χρυσόστομος Σφάτος έχει αποκαλύψει ότι , η εταιρεία εξετάζει τη συμμετοχή της σε τρία με τέσσερα μεγάλα projects λοταριών ανά τον κόσμο το επόμενο διάστημα, μεταξύ των οποίων σε χώρες όπως η Νέα Ζηλανδία και η Ν. Αφρική.

Παράλληλα, η Intralot ετοιμάζεται να συμμετάσχει και στον τέταρτο διαγωνισμό για την λοταρία της Βρετανίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς η τωρινή άδεια λήγει το 2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ