Ανοδικά και σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, κινούμενο κοντά στις 850 μονάδες, ύστερα από το αρνητικό διάλειμμα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει κέρδη 0,46% στις 848,60 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 7 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 5 εκατ. τεμάχια. Άνοδο 0,36% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.188,12 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει κέρδη 1,36% στις 985,64 μονάδες.

Υπογραμμίζεται ότι σε 10 μέρες περίπου η αγορά θα γνωρίζει  το αποτέλεσμα των stress test των ελληνικών τραπεζών με τους αναλυτές να εκτιμούν πως δε θα υπάρξει κάποια αρνητική έκπληξη σε όσα μέχρι τώρα είναι γνωστά.

Στο ταμπλό τώρα, η Πειραιώς ξεχωρίζει με το +3,03% που καταγράφει, με τις Εθνική, Motor Oil και Eurobank να ακολουθούν με άνοδο που ξεπερνά το 1%. Ήπια ανοδικά κινούνται οι Μυτιληναίος, Βιοχαλκο, ΑΔΜΗΕ, Τέρνα Ενεργειακή, ΓΕΚ Τέρνα, Grivalia, Ελληνικά Πετρέλαια, ΔΕΗ, Alpha Bank και Folli Follie.

Στον αντίποδα, απώλειες που φτάνουν το 1,4% καταγράφουν οι Σαράντης και ΟΛΠ, ενώ ήπια πτωτικά κινούνται οι ΕΥΔΑΠ, ΕΕΕ, Jumbo, ΕΧΑΕ, Τιτάν, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Aegean και Λάμδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ