Σαρωτική ήταν η παρουσία της ελληνικής εταιρίας καφέ Coffee Berry στα COBA 2020 αποδεικνύοντας την ραγδαία εξέλιξη της και ότι έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Η φετινή χρονιά μπορεί να ήταν περίεργη, διαφορετική, δύσκολη όμως για την ελληνική εταιρία Coffee Berry φαίνεται να κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Και αυτό γιατί στα Coffee Business Awards 2020 δεν κέρδισε ένα ή δύο βραβεία, αλλά 10! Διακρίθηκε σε όλες τις κατηγορίες όπου συμμετείχε αποσπώντας την gold διάκριση σε επτά κατηγορίες και την silver σε τρεις. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Top Coffee Roaster : GOLD Βραβείο
  2. Top Coffee Chain Brand : GOLD Βραβείο
  3. Top Coffee Chain Franchise : GOLD Βραβείο
  4. Top Coffee Chain Design : GOLD Βραβείο
  5. Top Innovative Coffee Chain : GOLD Βραβείο
  6. Top Export Coffee Chain Concept : GOLD Βραβείο
  7. Top Coffee Roaster Brand : GOLD Βραβείο
  8. Top Coffee Chain: SILVER Βραβείο
  9. Top National Coffee Chain : SILVER Βραβείο
  10. Top Innovative Coffee Roaster : SILVER Βραβείο

Τα δέκα αυτά βραβεία είναι πολύ σημαντικά για την εταιρία καθώς δείχνουν την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του καταναλωτικού κοινού πάνω στην σκληρή δουλεία της, άλλα και σε όσα έχει  προσπαθήσει να επιτύχει μέχρι σήμερα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Coffee Berry Χάρης Γρυπάρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα βραβεία αυτά είναι για εμάς μια ακόμα κινητήριος δύναμη για να γινόμαστε όλο και πιο αποτελεσματικοί, όλο και πιο καινοτόμοι, να εξελισσόμαστε, να βρισκόμαστε κοντά σας με όλο και περισσότερα σημεία πώλησης και να επενδύουμε ακόμα πιο πολλά στην τεχνογνωσία μας για τον καφέ. Για όλους εμάς στην Coffee Berry όμως δεν παύει το πιο μεγάλο βραβείο να παραμένει το χαμόγελο των πελατών μας κάθε φορά που επισκέπτονται ένα από τα καταστήματα του δικτύου μας, η αίσθηση της ικανοποίησης και της ασφάλειας ότι βρήκαν και μπορούν να απολαύσουν προϊόντα ανώτερης ποιότητας και αυτή η άτυπη υπόσχεση στο βλέμμα τους ότι θα πιούμε και αύριο μαζί τον καφέ μας. Αυτά τα βραβεία τα μοιραζόμαστε με όλους τους εργαζόμενους της Coffee Berry και όλους τους συνεργάτες- Franchisees των καταστημάτων μας, γιατί χωρίς αυτούς η Coffee Berry δεν θα ήταν όλα αυτά που είναι σήμερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here