Ένα βήμα παραπέρα για την παροχή σύγχρονων προϊόντων και ασφαλιστικών υπηρεσιών κάνει η AIG Ελλάδος, καθώς στην τελικη ευθεία βρίσκεται η αναβάθμιση του μηχανογραφικού της συστήματος, που θα ενεργοποιηθεί σε λίγες μέρες από σήμερα, την 1η Ιουλίου!

Σε σχέση με τη νέα επένδυση της AIG και την εγκατάσταση του νέου μηχανογραφικού συστήματος ο κος. Giuseppe Zorgno, Country Manager της AIG Europe S.A. (Υποκατάστημα Ελλάδας), δήλωσε σχετικά: «Το νέο σύστημα αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη που δείχνει η AIG Europe στην αγορά της Ελλάδας και θα αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στον κλάδο των Ασφαλειών. Στην AIG πιστεύουμε ότι πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες της εποχής, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας. Η νέα τεχνολογική μας πλατφόρμα θα μας δώσει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλειών με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.»

Ειδικότερα, η εν λόγω αναβάθμιση έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης επένδυσης της AIG στην Ελλάδα και έχει στόχο την προαγωγή του ποιοτικού επιπέδου των υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών και πελατών της. Παράλληλα, είναι η πρώτη αναβάθμιση μηχανογραφικού συστήματος που πραγματοποιείται στην Ευρώπη από τον Όμιλο AIG και βασίστηκε στην αναπτυξιακή πορεία της ασφαλιστικής αγοράς και την ποιότητα του χαρτοφυλακίου της AIG στην Ελλάδα.

Σε συνδυασμό με την έναρξη λειτουργίας του νέου ‘Portal’ στις αρχές Σεπτεμβρίου, οι εργαζόμενοι και συνεργάτες της AIG στην Ελλάδα θα έχουν ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο άντλησης πληροφοριών, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει η δυνατότητα ολοκλήρωσης διαδικτυακά όλων εκείνων των ασφαλιστικών εργασιών που είναι απαραίτητες για τη συνεργασία τους με την AIG.

Στο επίκεντρο η ψηφιοποίηση

Άλλωστε πληθαίνουν οι ψηφιακές ανάγκες και οι τάσεις γύρω από την ασφάλιση – απόρροια των συνεπειών του COVID-19 και του ευρύτερου ψηφιακού μετασχηματισμού που συντελείται στον ασφαλιστικό κλάδο.

Μία επιτυχημένη διαδικασία ψηφιοποίησης ασφαλιστικών εργασιών μπορεί να επιφέρει μείωση λειτουργικού κόστους, αύξηση παραγωγικότητας και βελτιστοποίηση του δείκτη αναλογίας ζημιών.

Περαιτέρω ικανοποιούνται οι σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες ενώ δίνεται η δυνατότητα για μια πιο tailor – made προσέγγιση στις ασφαλιστικές υπηρεσίες. Αξιοσημείωτο στην περιπτώση της AIG Ελλάδος, όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, αποτελεί το γεγονός πως ο ευρωπαϊκός βραχίονας δίνει “ψήφο εμπιστοσύνης” στην ελληνική αγορά μιας και είναι η πρώτη αναβάθμιση μηχανογραφικού συστήματος που πραγματοποιείται στην Ευρώπη από τον Όμιλο AIG. Αναμένοντας τα νεότερα από 1η Ιουλίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here