Η fintech ψηφιακών πληρωμών ZEN.com, η οποία δραστηριοποιείται σε 31 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, εισήγαγε νέες επιλογές για τους πελάτες της, καθώς παρέχει τώρα τη δυνατότητα ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου (topup) σε προσωπικούς και εταιρικούς λογαριασμούς μέσω Apple Pay, Google Pay, Trustly and iDeal.

Οι νέες αυτές εναλλακτικές επιλογές δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να προσθέσουν χρήματα στον λογαριασμό τους με τον πλέον βολικό και γρήγορο τρόπο για να έχουν «το κεφάλι τους ήσυχο»,. Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων επιλογών, η ZEN.com λαμβάνει επίσης υπόψη τις διαδεδομένες μεθόδους πληρωμής της εκάστοτε χώρας, καθώς και τα τοπικά νομίσματα. Για παράδειγμα, προσφέρει τη δυνατότητα topup σε PLNμέσω BLIK στους Πολωνούς χρήστες. Εστιάζοντας στο εμπόριο χωρίς σύνορα και προσφέροντας γρήγορες και ασφαλείς λύσεις στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου και του e-επιχειρείν, η ZENεργάζεται ανελλιπώς για να επεκτείνει τις υπηρεσίες της τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες-επιχειρηματίες.

«Η συστηματική επέκταση της λίστας των μεθόδων ανανέωσης λογαριασμού είναι άλλο ένα βήμα που εναρμονίζεται με την έννοια της μέγιστης ευκολίας που προσφέρει η ZEN.com. Δίχως άλλο, πρόκειται να προσδώσει στους πελάτες μας την αίσθηση ακόμη μεγαλύτερου ελέγχου στον χρηματοοικονομικό κόσμο, καθιστώντας τον περισσότερο ZEN», εξηγεί ο Michał Bogusławski, Εμπορικός Διευθυντής της ZEN.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα μοναδικά πακέτα παροχών της ZEN.com διευρύνονται συνεχώς και ότι η εφαρμογή νέων επιλογών πληρωμής αποτελεί μόνο μία από τις πολλές καινοτομίες που έγιναν διαθέσιμες το τελευταίο διάστημα. Η λειτουργία ZEN Buddies είναι μια άλλη δυνατότητα που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, επιτρέποντας τη δωρεάν μεταφορά χρημάτων μεταξύ χρηστών με τη χρήση μόνο ενός αριθμού τηλεφώνου.

Τις λειτουργίες αυτές συμπληρώνουν τα -απαράμιλλα μοναδικά στην αγορά- οφέλη (ή “zenefits“, όπως τα αποκαλεί η ZEN.com), τα οποία παρέχονται ως μέρος του συνδρομητικού μοντέλου της εταιρείας. Μεταξύ των προνομίων αυτών συγκαταλέγονται η εκτεταμένη εγγύηση με ένα έτος επιπλέον κατά την αγορά ηλεκτρονικών ειδών, η άμεση επιστροφή χρημάτων με εξοικονόμηση έως και 15% (instant cashback), η προστασία αγορών στο πλαίσιο της υπηρεσίας ZEN Care, καθώς και η δυνατότητα χρήσης ενός ευέλικτου λογαριασμού πολλαπλών νομισμάτων, με μεταφορές χωρίς επιπλέον τέλη συναλλαγής.

Η εφαρμογή ZEN.com είναι διαθέσιμη τόσο σε Google Store & App Store, όσο και στο Huawei App Gallery από τον Απρίλιο 2021. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here