Το CEO Clubs, πραγματοποίησε με επιτυχία ένα πρωτοποριακό Forum στο Divani Apollon Palace στις 29 Μαρτίου, με θέμα “THE STORY BEHIND THE QUOTE”,  απευθυνόμενο κυρίως στους CEOs εταιρειών και τα στελέχη των ομάδων τους.

Στο Forum, κεντρικοί ομιλητές ήταν οκτώ διακεκριμένοι CEOs διαφορετικών κλάδων, οι οποίοι παρουσίασαν για πρώτη φορά τις εμπειρίες τους, αντλώντας παραδείγματα από την πολυετή τους πορεία σε υψηλόβαθμες θέσεις, εμπνεόμενοι από τα αγαπημένα τους quotes.

Πολυδεύκης Λουκόπουλος– Διευθύνων Σύμβουλος της Philips Lighting
Ξένια Κούρτογλου– Ιδρύτρια & Managing Partner της Focus Bari
Μέλη του Advisory Board του CEO Clubsm, Ιάκωβος Μιχαλίτσης – Regional General Manager Valeant Pharmaceuticals, Αλέξανδρος Αθανασσούλας – President & CEO Stirixis Group, Γεωργία Καρτσάνη – Πρόεδρος CEO Clubs Greece, Έλενα Γεωργανά – Αντιπρόεδρος Στρατηγικής & Επικοινωνίας CEO Clubs Greece Ξένια Κούρτογλου– Ιδρύτρια & Managing Partner της Focus Bari
Δημήτρης Μιχόπουλος—Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick

Τις προσωπικές τους ιστορίες και τα αποφθέγματα που τους επηρέασαν στην επαγγελματική τους πορεία μοιράστηκαν με το κοινό η Ιδρύτρια & Managing Partner της Focus Bari κα Ξένια Κούρτογλου, και η Managing Director Customer Experience Operations SE Europe της FedEx κα Χριστίνα Αλεβίζου. Για τον τρόπο που ένας ηγέτης πρέπει να ξεπερνάει πρωτίστως τον εαυτό του μίλησε ο CEO της  Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου. O Επικεφαλής των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Ευρώπης και Βορείου Αφρικής της Enel Green Power κ. Γεώργιος Παπαδημητρίου στην ομιλία του ανέπτυξε την έμπνευσή του πως όποια και αν είναι η πρόκληση θα πρέπει να υιοθετούμε την πεποίθηση ότι θα καταφέρουμε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Philips Lighting κ. Λουκόπουλος και ο  Συνιδρυτής & Partner, Velocity Partners Venture Capital κ. Κωνσταντίνος Μαύρος, μίλησαν για τους πυλώνες της ηγεσίας. Επιπροσθέτως, ο Γενικός Διευθυντής της Carlson Wagonlit Travel, κ. Αντώνιος Βένιος μίλησε για την σημασία της τόλμης, να ζούμε έξω από τη ζώνη ασφαλείας μας όταν οι περιστάσεις το απαιτούν καθώς αυτό μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι.

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η παρουσίαση του Διευθύνοντος Σύμβουλου της Weber Shandwick, Δημήτρη Μιχόπουλου ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για την πολύκροτη υπόθεση των υποκλοπών της εταιρίας Vodafone καθώς και τον τρόπο διαχείρισης των αμέτρητων αρνητικών δημοσιευμάτων και  επιπτώσεων που προκλήθηκαν.

Η εκδήλωση χάρισε την ευκαιρία στα παρευρισκόμενα υψηλόβαθμα στελέχη να εμπνευστούν από τις προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι διακεκριμένοι ομιλητές και να κατανοήσουν τη δύναμη των λέξεων και την επίδραση των προσωπικών τους εμπειριών στην επαγγελματική τους ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ατμοσφαιρική και εμπνευστική μουσική του Forum επιμελήθηκε o Bob Katsionis.

Η κ. Γεωργία Καρτσάνη, Πρόεδρος του CEO Clubs Greece, δήλωσε: «Συχνά οι λέξεις γίνονται φάρος, οδηγούν τη σκέψη μας και την θεώρησή μας για τη ζωή. Έτσι και οι CEOs, με τα δικά τους μοναδικά quotes ηγούνται των εταιριών τους, υπερήφανοι για όσα έχουν πετύχει, και παίρνουν την ενέργεια και το κουράγιο να προχωρούν παρά τις προκλήσεις και να συμπαρασύρουν κι άλλους μαζί τους. Το Forum αυτό είναι ό,τι πιο εμπνευστικό έχει πραγματοποιήσει το CEO Clubs και είμαι βέβαιη ότι κάθε ένας από τους συμμετέχοντες πήρε μαζί του τουλάχιστον μία νέα σκέψη που θα εμπνεύσει για κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο τη ζωή του».

Όλοι οι ομιλητές του Forum
Δεξ. Ο Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO της Ethos Media

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο site του CEO Clubs: www.ceoclubsgreece.org

 

Media Partners: Ethos Media, Global Sustain

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here