Στις δύσκολες ώρες για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που ανησυχούν όχι μόνο για την διατηρησιμότητα των θέσεων εργασίας αλλά και για την τακτική καταβολή των αποδοχών τους, μία Ελληνική εταιρεία έρχεται να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Στην εταιρεία Συμβούλων Revival, η διοίκηση όχι μόνον καθιέρωσε αμέσως την τηλεργασία αλλά επιπλέον ανακοίνωσε ότι καταβάλει από σήμερα, το “δώρο του Πάσχα”, σε μια προσπάθεια να στηρίξει όχι μόνον το εισόδημα αλλά κυρίως το ηθικό των  εργαζομένων της.

Η διοίκηση της Revival δείχνει να αντιλαμβάνεται  τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα και παγκοσμίως  λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19 και προχώρησε σε πρόωρη καταβολή του επιδόματος που όλοι σήμερα αποκαλούν Δώρο Πάσχα.

Ταυτόχρονα η Revival εφαρμόζει ένα ειδικό σχέδιο τηλεργασίας με τα πιο καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία που εξασφαλίζουν την ίδια απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας  για την συνέχιση της παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

 

Το “Β” επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Revival Γιώργο Αντύπα ο οποίος σχολίασε τις εξελίξεις:

  • “Θέλω να στείλω ένα θετικό μήνυμα προοπτικής στην αγορά κυρίως για την διατήρηση των θέσεων εργασίας. Πρώτος στόχος των επιχειρήσεων πρέπει να είναι η στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού και εν γένει της ελληνικής οικονομίας, ιδιαίτερα τους επόμενους κρίσιμους δύο μήνες, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις της ιατρικής κοινότητας.
  • Εμείς ως Revival συνιστούμε σύνεση και ψυχραιμία, εύχομαστε υγεία σε όλους και ταχεία επιστροφή στην κανονικότητα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here