Σε μια από τις ιστορικότερες αγορές του Λονδίνου, η Yoo Capital Investment Management αποκτά πλειοψηφικό πακέτο, εδραιώνοντας τη θέση της στην αγορά.

Η νέα συμφωνία προβλέπει η Yoo Capital να κατέχει το 75,5% και η U+I 24,5% στην επένδυση για την αναβάθμιση της εν λόγω περιοχής.

Έχοντας ιδρυθεί το 1914, η Shepherd’s Bush κάθε χρόνο καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, που ελκύονται από τον “χαρακτήρα”, τη γοητεία και τη φήμη της συγκεκριμένης αγοράς που προσφέρει υψηλής ποιότητας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Βρίσκεται στο Δυτικό Λονδίνο, μεταξύ του ομώνυμου υπόγειου σταθμού και του Goldhawk Road, και γειτνιάζει με την περιοχή White City και το Westfield London. Η τοποθεσία περιλαμβάνει συνολικά 4,2 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένων γειτονικών εκτάσεων διαθέσιμων για ανάπτυξη μικτής χρήσης με προσιτή στέγαση.

Ο Cllr Stephen Cowan, Leader του London Borough of Hammersmith & Fulham, δήλωσε:

«Καλωσορίζω αυτή τη νέα αρχή. Οι έμποροι και οι καταστηματάρχες του Goldhawk Road ήλθαν αντιμέτωποι με μια κακή περίοδο εδώ και μια δεκαετία, από τότε που ξεκίνησε αυτό το σχέδιο. Την ίδια ώρα η αγορά έχει σημειώσει κάμψη. Γνωρίζω την Yoo Capital και έχοντας παρακολουθήσει πώς λειτουργεί καλωσορίζω την επένδυση και τη διαχείριση αυτού του σημαντικού τμήματος της Shepherd’s Bush. 

Είμαι βέβαιος ότι θα λειτουργήσουν με γνώμονα την ευημερία των εμπόρων και ότι θα δημιουργήσουν σπίτια και χώρους εργασίας σε προσιτές τιμές στην παρακείμενη τοποθεσία  Old Laundry Yard. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους και με τους ντόπιους για να αποδώσουν αυτά τα αποτελέσματα”.

Ο Lloyd Lee, Managing Partner της Yoo Capital, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ολοκληρώσουμε την συμφωνία απόκτησης δικαιώματος ιδιοκτησίας μέσω πλειοψηφικού πακέτου στην αγορά της Shepherd’s Bush. Πρόκειται για ένα αγαπημένο ορόσημο του Λονδίνου και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους εμπόρους, την κοινότητα και το δήμο του Λονδίνου Hammersmith Fulham για να προστατεύσουμε και να γιορτάσουμε τη μοναδική κληρονομιά και τον χαρακτήρα της αγοράς και να επενδύσουμε περαιτέρω σε αυτήν και στην τοπική περιοχή. ”

Η U+I, θα διατηρήσει το μειοψηφικό πακέτο στην αγορά Shepherd’s Bush. Σχολιάζοντας την εξαγορά, ο Richard Upton, Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης είπε: «Η Yoo Capital έχει σημαντική εμπειρία δημιουργίας θέσεων και είναι ο σωστός συνεργάτης για την επιτάχυνση της αναγέννησης της Αγοράς Shepherd’s Bush, σε στενή συνεργασία με την τοπική κοινότητα και όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν για την ενίσχυση αυτού του ακρογωνιαίου λίθου στο δυτικό Λονδίνο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here