Η XSpot Wealth ο πιο καινοτόμος Wealth Manager στην Ευρώπη, σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της στην ευρωπαϊκή αγορά ανακοινώνει την ίδρυση των νέων γραφείων και την απόκτηση άδειας λειτουργίας στο Ντουμπάι, ως Γραφείο Εκπροσώπησης, από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ντουμπάι (“DFSA”)*. 

Το νέο γραφείο θα αποδειχθεί κομβικής σημασίας στη στρατηγική επέκτασης της εταιρείας στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και θα καλύψει όλες τις ανάγκες της αγοράς σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. H XSpot Wealth έχοντας φυσική παρουσία στο Ντουμπάι θα μπορέσει να παρέχει ολοκληρωμένα επενδυτικά πλάνα καθώς και άμεσες λύσεις από επαγγελματίες συμβούλους επενδύσεων. Με απόλυτη διαφάνεια σε ολόκληρη την διαδικασία, παρουσιάζοντας κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος πριν ανοίξει λογαριασμό, η XSpot Wealth μας ξεναγεί στον κόσμο των επενδυτικών επιλογών με τα πιο έξυπνα χαρτοφυλάκια, που ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε επενδυτικό προφίλ και προσαρμόζονται στην εκάστοτε αγορά. 

Ο κ. Δημήτρης Καντζέλης, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της XSpot Wealth, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την νέα μας επέκταση στο Ντουμπάι. Με σύμμαχο την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας στο χώρο καθώς και τη σταθερή μας ανάπτυξη, έχουμε τη σιγουριά ότι οι υπηρεσίες της XSpot Wealth είναι πλέον αρκετά ώριμες ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αγορών για παροχή προηγμένων υπηρεσιών wealth management».

*Ο DFSA είναι η ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που παρέχονται εντός του DIFC «Dubai International Financial Centre». Μπορείτε να βρείτε την άδεια στον DIFC εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here