Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια με θλιβερό απολογισμό ένα νεκρό φίλο της ΑΕΚ και πολλούς τραυματίες.

Η πορεία των περίπου 120 χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ προκαλεί πάρα πολλά ερωτήματα, καθώς έφυγαν οδικώς από την Κροατία, διανύοντας 1.474 χιλιόμετρα, προτού κάνουν “ντου” στο γήπεδο της ΑΕΚ και δολοφονήσουν τον οπαδό της ομάδας που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την στιγμή.

Η διαδρομή από το Ζάγκρεμπ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με το google maps είναι μία απόσταση περίπου 1.480 χιλιομέτρων και περνάει από τη Θεσσαλονίκη.

Οι Κροάτες χούλιγκανς διέσχισαν τρεις χώρες (Κροατία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία), περνώντας σύνορα, έφτασαν στην Ελλάδα και αφού διέσχισαν όλη τη χώρα βρέθηκαν στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας με σκοπό να κάνουν τα επεισόδια που σημειώθηκαν  το βράδυ της Δευτέρας.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη φρόντισαν για ακόμη μια φορά να σοκάρουν την Ευρώπη κάνοντας παρέλαση στο Μιλάνο. Εκείνη την μέρα, περίπου 4.000 ultras της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δημιούργησαν ανατριχιαστικές σκηνές, καθώς έκαναν ναζιστικούς χαιρετισμούς στην πορεία τους στους δρόμους της πόλης, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα της ομάδας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here