Η Wyndham Hotels & Resorts, Inc.  ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του spin off από τη Wyndham Worldwide Corporation, που μετονομάστηκε σε Wyndham Destinations, Inc.

H  Wyndham Hotels & Resorts είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχειακού franchising στον κόσμο και από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών ξενοδοχειακού management, με πορτφόλιο  20 δημοφιλών brands και σχεδόν 9.000 franchised ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες, με 8 από αυτά στην Ελλάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στην οποία θα συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στο ήδη επιτυχημένο μας επιχειρηματικό πλάνο βασιζόμενοι πάνω σε ένα δυναμικό μοντέλο, συνδυάζοντας την περιορισμένη έκθεση σε ακίνητα, με την απόδοση του ιδιαίτερα επιτυχημένου πορτφόλιο από brands που κατέχουν κυρίαρχη θέση  στο χώρο  των οικονομικών και των μεσαίας κλίμακας ξενοδοχείων», δήλωσε ο Geoff Ballotti, CEO της Wyndham Hotels & Resorts. «Ως ο μεγαλύτερος franchisor ξενοδοχείων στον κόσμο, έχοντας αποδείξει την ικανότητά μας να δημιουργούμε αξία μέσα από εξαγορές και οργανική ανάπτυξη, θα εξακολουθήσουμε να ενδυναμώνουμε τις πλατφόρμες πιστότητας και τεχνολογίας που αναπτύσσουμε, στοχεύοντας στην αύξηση της απευθείας διανομής πελατείας στους ιδιοκτήτες και στους franchisees, με χαμηλότερο κόστος. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση στον καθημερινό ταξιδιώτη».

Όπως είχε ανακοινωθεί, οι κάτοχοι κοινών μετοχών της Wyndham Worldwide έλαβαν μία κοινή μετοχή της Wyndham Hotels & Resorts για κάθε μετοχή της Wyndham Worldwide που είχαν στην κατοχή τους στις 18 Μαΐου 2018. Μετά το spinoff, η Wyndham Hotels & Resorts έχει περίπου 100 εκ. μετοχές σε κυκλοφορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here