Στη Λάρισα επεκτείνει την παρουσία της  η Wolt από τις αρχές Φεβρουαρίου, μετά τη δραστηριοποίηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η εφαρμογή delivery έχει συνεργασία μερικά από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια, καφέ και ζαχαροπλαστεία της πόλης, αναφέρει ανακοίνωση. Η λίστα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ανανεώνεται καθημερινά, με στόχο να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές.

Μέσα από τη Wolt, o χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες για να μπορεί να αποφασίσει εύκολα τι θα παραγγείλει. Παράλληλα, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότατη live tracking, μέσω της οποίας, ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για την επιβεβαίωση αλλά και για την πορεία της παραγγελίας, μέχρι την παραλαβή της, σημειώνεται.

Για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας, ενώ σημειώνεται ότι η Wolt λάνσαρε πρώτη την ανέπαφη παράδοση για μέγιστη ασφάλεια στις διανομές. Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει την παραγγελία του online μέσω του app της Wolt ή από το Wolt.gr.

Ο Δημήτρης Καρέλος, General Manager της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε: «Η Λάρισα είναι η τρίτη πόλη για την οικογένεια της Wolt στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους κάτοικους της Λάρισας, μέσα από μία μοναδική εμπειρία online delivery, συμβάλλοντας παράλληλα στην οικονομική ενδυνάμωση της εστίασης της πόλης, ειδικότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here