Το νέο “flagship” κατάστημα της στο ιστορικό κτίριο του Μεροπείου Ιδρύματος παρουσίασε η WIND σε διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Ζήσε την Τεχνολογία σε ένα χώρο με Ιστορία».

  • Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην Καλλιθέα, στην οδό Δαβάκη 62 και Αριστείδου και αποτελεί το μεγαλύτερο φυσικό κατάστημα της WIND, όπου οι λύσεις τεχνολογίας και η δημιουργικότητα συναντιούνται σε ένα retail χώρο υψηλής αισθητικής, 100% ψηφιακό.

Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία τεχνολογίας και εξυπηρέτησης στους επισκέπτες.

Χωρίζεται νοητά σε διαφορετικές ζώνες που ακολουθούν την κατηγοριοποίηση του συνόλου των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η WIND, με στόχο τη διάδραση και την ξεχωριστή εμπειρία του πελάτη.

Οθόνες digital είναι τοποθετημένες σε όλο το κατάστημα και επικοινωνούν τις τρέχουσες υπηρεσίες και τα νέα προϊόντα τεχνολογίας, ώστε ο επισκέπτης να ενημερώνεται κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο κατάστημα.

Smartphone corners: όλα τα smartphones τελευταίας τεχνολογίας παρουσιάζονται στο κατάστημα και ο επισκέπτης μπορεί να τα δοκιμάσει ζωντανά και να ενημερωθεί σχετικά από καταρτισμένους πωλητές.

Επίσης, σε συνεργασία με την Samsung το κατάστημα φιλοξενεί και ένα Samsung Corner, όπου παρουσιάζονται διαδραστικά smartphones της Samsung.

Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας για «καθημερινή δράση» από tablets, wearables τελευταίας τεχνολογίας αλλά και πλήθος αξεσουάρ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here