Νέο ρεκόρ στη χρήση data αναμένεται να σημειώσουν και φέτος οι συνδρομητές της WIND καθώς και οι ξένοι επισκέπτες που θα κάνουν περιαγωγή στο 4G δίκτυο της εταιρείας.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Γενική Διεύθυνση Δικτύου της WIND έχει προετοιμαστεί για το φετινό καλοκαίρι φροντίζοντας για την επέκταση της κάλυψης 4G και της διαθεσιμότητας του δικτύου ανά την επικράτεια. Η κίνηση του δικτύου 4G αναμένεται να αυξηθεί κατά 130% αναφέρει η εταιρία.

«Όπως έδειξαν οι μελέτες που πραγματοποιήσαμε, συγκριτικά με τον Ιούνιο του 2017, φέτος την ίδια περίοδο, η κίνηση των δεδομένων αυξήθηκε στα νησιά του Ιονίου κατά 122%, στην Κρήτη κατά 101%, στις Κυκλάδες κατά 92%, και στα Δωδεκάνησα κατά 98%», δήλωσε ο Νίκος Πανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Δικτύου της WIND.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου της WIND, η χρήση δεδομένων αυξάνεται κατακόρυφα το καλοκαίρι με επίκεντρο τα Ελληνικά νησιά, τα οποία αποτελούν τη βασική πηγή έλξης των τουριστών για τις διακοπές τους.

Η κάλυψη του δικτύου 4G της WIND αγγίζει σήμερα το 88% της επικράτειας και σχεδόν το 100% σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας καθώς και στις τουριστικές περιοχές. Συγκεκριμένα στη Μύκονο φτάνει στο 100% της κάλυψης, στη Σαντορίνη 98%, στη Χαλκιδική 95%, στην Κρήτη 97%, στη Ρόδο 99% και στην Κέρκυρα 94%. Καθημερινά το δίκτυο της WIND διεκπεραιώνει πάνω από 20 εκ. κλήσεις και διαχειρίζεται περισσότερα από 80 ΤΒ δεδομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here