Συνένωση δυνάμεων που θα μπορέσει να φέρει οφέλη για τις δύο πλευρές αλλά και να ενδυναμώσει το online food delivery και των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και τους επιχειρηματίες του κλάδου αποτελεί η συμφωνία ανάμεσα σε Skroutz Food και BOX.

Συγκεκριμένα, από τις 2 Νοεμβρίου, οι χρήστες του Skroutz Food θα κάνουν τις παραγγελίες τους μέσα από το BOX σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα εστίασης πανελλαδικά.

Πρακτικά, οι χρήστες του Skroutz Food, που είτε επισκέπτονται το site, είτε χρησιμοποιούν την εφαρμογή της υπηρεσίας, θα μεταφέρονται στην πλατφόρμα του BOX, που θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους σε φαγητό και καφέ.

Γίνεται γνωστό επίσης πως καταστήματα εστίασης που βρίσκονται σήμερα μόνο στην πλατφόρμα του Skroutz μπορούν να ενταχθούν στο δίκτυο της BOX, εφόσον το επιθυμούν.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως την ίδια στιγμή το ΒΟΧ σχεδιάζει την επέκταση των δραστηριοτήτων του σε online delivery προϊόντα super market, σε συνεργασία με γνωστές αλυσίδες.

Τι κάνει το BOX

Το BOX, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες και να κάνουν την παραγγελία τους online ή μέσα από το BOX app (Android, iOS).

Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας, περιλαμβάνονται η δημιουργία προσωπικού προφίλ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη ξεχωριστά, η δυνατότητα για προγραμματισμό της ώρας και της τοποθεσίας παράδοσης της κάθε παραγγελίας, αλλά και το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης του BOX, με αποκλειστικά προνόμια, όπως εκπτώσεις για επόμενες παραγγελίες, δωρεάν πακέτα ΜΒ από την COSMOTE και δωροεπιταγές -με τη συγκέντρωση πόντων σε κάθε παραγγελία, αλλά και εκπτώσεις μέσω του προγράμματος Deals For You της COSMOTE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here