Την έναρξη της διάθεσης των υπερσύγχρονων επαγγελματικών λύσεων δικτύωσης της εταιρίας Aruba, θυγατρικής του Ομίλου Hewlett Packard Enterprise (HPE),ανακοίνωσε η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, στο δίκτυο των συνεργατών της.

Μέσα από αυτή τη διεύρυνση της ήδη μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον παγκόσμιο τεχνολογικό κολοσσό HPE, η Westnet εμπλουτίζει περαιτέρω το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο με τις κορυφαίες συσκευές switches και Wi-Fi access point της εταιρίας Aruba, προσφέροντας λύσεις ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης που ανταποκρίνονται και στις πλέον απαιτητικές εφαρμογές χρήσης δικτύωσης.

Σήμερα, που οι εφαρμογές mobile internet και IoT αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς την αγορά και δημιουργούν συνεχώς νέες προκλήσεις για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, η Aruba είναι ο συνεργάτης με τα κατάλληλα εργαλεία τα οποία μπορούν να στηρίξουν την επιτυχή μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή.

Αλλάζοντας τους κανόνες του networking με έτοιμες λύσεις για τους developers και τους partners, η Aruba τοποθετεί στο κέντρο τον πελάτη, θέτοντας ως στόχο την αντιμετώπιση των πιο δύσκολων προκλήσεων που μπορεί να συναντήσει στο πλαίσιο των επιχειρησιακών του λειτουργιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here