Η Vodafone ανακοίνωσε ότι διπλασιάζει (σε ορισμένες περιπτώσεις πολλαπλασιάζει) τα δεδομένα που παρέχει σε όλα τα πακέτα συμβολαίου για ιδιώτες, χωρίς φυσικά να αλλάξει η τιμολόγηση.

Στα πλαίσια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με τον Πρωθυπουργό, η αύξηση του όγκου των δεδομένων, θα γίνει κατά την επόμενη ανανέωση του πακέτου υπηρεσιών που έχουν συμφωνήσει με την εταιρεία.

  •  «Οι υφιστάμενοι πελάτες, ιδιώτες κι επαγγελματίες, των συγκεκριμένων προγραμμάτων στα οποία πολλαπλασιάζονται τα data, θα λάβουν τις πρόσθετες αυτές παροχές, αυτόματα και χωρίς επιπλέον κόστος, την ημέρα ανανέωσης των παροχών του προγράμματός τους», ανακοίνωσε η VODAFONE.

Η Vodafone είναι η πρώτη από τις τρεις μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της χώρας που αυξάνει τον όγκο δεδομένων στα πακέτα συμβολαίου. Η αύξηση του όγκου δεδομένων κυμαίνεται από δύο έως τέσσερις φορές ανάλογα με το πακέτο.

  • Επίσης εισάγεται ένα πακέτο με απεριόριστη χρήση που η εταιρεία ονομάζει Business RED platinum.

Με την κίνηση αυτή της Vodafone ανοίγει ο δεύτερος και τελευταίος κύκλος διπλασιασμού των δεδομένων που είχαν υποσχεθεί οι εταιρείες κινητής.

Ο πρώτος κύκλος άνοιξε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανακοίνωσαν το διπλασιασμό του όγκου των δεδομένων σε όλα τα προγράμματα «προσθήκες» (add on). Με τον τρόπο αυτό, το κόστος για κάθε επιπλέον GB που αξιοποιούσε ο χρήστης μειωνόταν σε 1 ευρώ ή και λιγότερο.

Στην αύξηση του όγκου των δεδομένων στα πακέτα της Vodafone δεν περιλαμβάνονται τα μεγάλα εταιρικά πακέτα, που είναι προϊόν διαπραγμάτευσης του πελάτη με την εταιρεία.

Είναι προφανές ότι την κίνηση της Vodafone θα ακολουθήσει σύντομα ο ανταγωνισμός.

Ηδη, η Cosmote χθες ανακοίνωσε ότι παρέχει ενόψει του τριημέρου της Αποκριάς και για 7 ημέρες, απεριόριστη χρήση δεδομένων σε όλους τους πελάτες της, συμβολαίου και καρτοκινητής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ