Στο χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης στρέφει το βλέμμα η INTRALOT, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να επιβεβαιώνει ότι προτεραιότητα αποτελεί η εισαγωγή στην αγορά της Wall Street.

Κατά τη σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων ο κ. Κόκκαλης είπε ακόμη ότι προσεχώς (σ.σ. την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου) θα γίνουν επαφές με το στρατηγικό εταίρο, το αμερικανικό fund Standard General προκειμένου να τεθούν οι θεμέλιοι λίθοι που θα οδηγήσουν την αμερικανική θυγατρική της Ιντραλότ είτε στην μεγάλη αγορά του NYSE ή του NASDAQ.

Σύμφωνα με τον κ. Κόκκαλη, η INTRALOT ενσωματώνει πλέον τις ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης της θυγατρικής της στις ΗΠΑ, καθώς επίσης και από άλλα συμβόλαια που ωριμάζουν σε διάφορες χώρες μεταξύ των οποίων και η Αυστραλία.

Ανέφερε ακόμα ότι έχουν γίνει οι κατάλληλες επαφές με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την επίσπευση της εξόδου της εισηγμένης από το καθεστώς της επιτήρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμερικανική θυγατρική της INTRALOT εισφέρει τα 76 εκατ. από τα 100,4 εκατ. ευρώ της λειτουργικής κερδοφορίας σε επίπεδο ομίλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here