Την Fraudio επέλεξε η Viva Wallet για την προστασία από φαινόμενα απάτης που σε πληρωμές και στη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η Viva Wallet ιδρύθηκε το 2000 και έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή Neobank με υποκαταστήματα σε 23 χώρες στην Ευρώπη που διαθέτει εξολοκλήρου υποδομή στο Microsoft Azure cloud.

  • Η Viva Wallet παρέχει σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών υπηρεσίες αποδοχής πληρωμών με κάρτα της εφαρμογής Viva Wallet POS με Tap On Phone που μετατρέπει οποιαδήποτε συσκευή Android σε τερματικό και τη νέα Smart Checkout για το E-commerce, η οποία προσαρμόζεται δυναμικά στην τοποθεσία και τις προτιμήσεις των καρτούχων και βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό τα ποσοστά ολοκλήρωσης αγορών.
  • Όραμα της Viva Wallet είναι η δημιουργία ενός πραγματικά ενοποιημένου και ασφαλούς ευρωπαϊκού συστήματος πληρωμών που επιτρέπει στους πελάτες να αναπτυχθούν παγκόσμια ενώ παραμένουν τοπικοί.

Σήμερα, η Viva Wallet ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Fraudio, την AI-driven fintech εταιρία με έδρα το Άμστερνταμ που έχει ως στόχο την πρόληψη της απάτης στις πληρωμές και την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Αυτή η στρατηγική συνεργασία παρέχει στη Viva Wallet ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης της απάτης. Εγγυάται ότι οι πελάτες της Viva Wallet, τόσο από την πλευρά των εμπόρων όσο και από την πλευρά των καρτούχων, έχουν πρόσβαση σε μια πλήρως ασφαλή υποδομή πληρωμών για όλες τις λειτουργίες τους.

Η Viva Wallet έχει τη δυνατότητα να αφιερώσει τον χρόνο της και τους πόρους της στις βασικές της δραστηριότητες, ενώ η Fraudio αναλαμβάνει την καταπολέμηση της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Παρέχοντας έναν ευέλικτο συνδυασμό αυτοματισμού και λεπτομερούς reporting, η Fraudio δίνει στην ομάδα της Viva Wallet μεγαλύτερη ευελιξία στη διαδικασία λήψης αποφάσεων όσον αφορά την απάτη και το AML.

Ο στόχος είναι να βοηθήσει τη Viva Wallet να προετοιμάσει τις λειτουργίες της για τη μεγάλη ανάπτυξη των επόμενων χρόνων.

Με έδρα την Ολλανδία, η Fraudio ανέπτυξε την επόμενη γενιά ανίχνευσης απάτης & AML με την τεχνολογία AI.

Το AI Machine learning είναι ιδανικό για τον εντοπισμό απάτης, καθώς είναι ακριβές, γρήγορο και πολύ αποτελεσματικό – επιπλέον, μαθαίνει και εξελίσσεται αυτόματα.

Ο κεντρικός εγκέφαλος AI της Fraudio εκπαιδεύεται σε δισεκατομμύρια συναλλαγές και συνεχίζει να αναπτύσσεται καθημερινά.

  • «Η στενή συνεργασία με τη Viva Wallet μας έχει εμπνεύσει με πολλούς τρόπους μέχρι στιγμής. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι το όραμα της εταιρείας είναι τόσο σαφές , που μπορείτε να το αντιληφθείτε αν έρθετε σε επαφή με οποιονδήποτε από τις ομάδες τους.
  • Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε μια εταιρεία που, πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι ήδη και θα γίνει ακόμα περισσότερο κυρίαρχος παίκτης στο χώρο της αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο σκοπεύει να βρεθεί” πρόσθεσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Fraudio, João Moura.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ