Έκτακτα περιστατικά, όπως τροχαία ατυχήματα ή οι φυσικές καταστροφές, έρχονται όταν οι άνθρωποι τις περιμένουν λιγότερο, αφήνοντας τους   απροετοίμαστους να συμπληρώσουν τα έντυπα ασφάλισης, να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις των απαιτήσεων και να πληρώσουν τους επισκευαστές και τα ιατρικά έξοδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των συμβάντων, η γρήγορη πρόσβαση σε κεφάλαια είναι κρίσιμη. Η Visa δεσμεύεται να συνεργαστεί με καινοτόμες εταιρείες στον ασφαλιστικό κλάδο για να βοηθήσει τις χρονοβόρες διαδικασίες, που σχετίζονται με τις πληρωμές ασφαλιστικών αποζημιώσεων σε σχεδόν πραγματικό χρόνο όταν οι άνθρωποι, οι οικογένειες και οι επιχειρήσεις τις χρειάζονται περισσότερο.

«Η Visa πιστεύει ότι τα χρήματα δεν θα πρέπει να είναι στρεσογόνος παράγοντας σε στιγμές κρίσης και το να περιμένει κανείς κατά μέσο όρο έξι έως δέκα ημέρες για να λάβει την αποζημίωση από την ασφαλιστική του εταιρεία, είναι ξεπερασμένο, απογοητευτικό και δαπανηρό», δήλωσε ο Bill Sheley, SVP &Global Head of Push Payments, Visa. «Όντας μια παγκοσμίως αξιόπιστη εταιρεία, η Visa γνωρίζει ότι η εμπιστοσύνη είναι η βάση του ασφαλιστικού κλάδου. Η Visa, μέσω του Visa Direct, των καινοτόμων συνεργατών και των πελατών της, είναι σε θέση να συντελέσει στην βελτίωση της πληρωμής και να παρέχει μια ομαλότερη εμπειρία για τους ανθρώπους.

Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, οι άνθρωποι ενδέχεται να μην είναι σε θέση να περιμένουν να λάβουν επιταγές από την ασφαλιστική τους εταιρεία, καθώς θα μπορούσε να χρειαστούν μέρες, ακόμη και εβδομάδες, μέχρι να είναι διαθέσιμα κεφάλαια. Με το Visa Direct, την πλατφόρμα πληρωμών Visa real-time push payments platform, οι πελάτες και οι συνεργάτες της Visa δίνουν τη δυνατότητα στις ασφαλιστικές εταιρείες να προωθήσουν γρήγορα τις εκταμιεύσεις απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του ατόμου ή της επιχείρησης για πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο με την χρήση της χρεωστικής τους κάρτας.

Η Visa εργάζεται για να βοηθήσει στην μεταφορά κεφαλαίων σε πραγματικό χρόνο για τις ασφαλιστικές εταιρείες σε συνεργασία με τα συνεργαζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τους πελάτες τους. Με την αποστολή  αποζημιώσεων μέσω του Visa Direct, οι πελάτες της PNC Bank και της Erie Insurance μπορούν πλέον να επιλέξουν να έχουν ηλεκτρονικά τις  αποζημιώσεις στον τραπεζικό τους λογαριασμό σε πραγματικό χρόνο. Η Visa συνεργάζεται επίσης με την InsurPAY της Invenger Technologies για να βοηθήσει στην εκταμίευση κεφαλαίων σε πραγματικό χρόνο για την ασφαλιστική εταιρεία  American Family.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, συνεργάτες υπηρεσιών πληρωμών, όπως το SafeCharge με καινοτομίες όπως το Setoo και το Peoples Payment Solutions με την TELUS Health, συνεργάζονται για να αξιοποιήσουν το Visa Direct, ώστε να πραγματοποιούν ασφαλιστικές πληρωμές γρήγορα και εύκολα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here